vestnik

Tilen Klobasa zapustil Žute, ki se bodo prihodnji teden vrnili na treninge. Kdo bodo njihovi nasprotniki v pripravljalnem obdobju?

Vestnik.si, 5. 1. 2022
Aleš Cipot
Tilen Klobasa po letu dni zapušča Žute.
Šport

Iz Nogometnega društva Beltinci so sporočili, da jih po letu dni zapušča 23-letni Tilen Klobasa.

Pri Žutih pred začetkom zimskega pripravljalnega obdobja tako prišlo še do tretjega odhoda v letošnjem zimskem prestopnem roku. Klobasa, ki se je Žutim pridružil lani, je s klubom sporazumno prekinil pogodbo. V žutem dresu je zbral dvajset uradnih nastopov in se enkrat zapisal med strelce, natančen je bil lani, ko je ob koncu tekme na Ptuju znižal zaostanek Beltincev na 3 : 2. Napadalno usmerjeni vezist je v letošnji sezoni odigral dvanajst tekem, na vseh pa je v igro vstopil s klopi kot rezervni igralec, so še sporočili iz kluba, ki se igralcu zahvaljujejo za vložen trud in prizadevnost pri igranju za Beltince ter mu želijo veliko sreče na nadaljnji poti. 

Kot še pravijo v beltinskem klubu, bo trener Damjan Gajser ekipo po zimskem premoru zbral v ponedeljek, 10. januarja. V sklopu priprav bodo odigrali sedem pripravljalnih tekem. Njihovi nasprotniki bodo hrvaški Čakovec, madžarski ZTE, avstrijska St. Anna in Kalsdorf, potem pa še Rudar iz Velenja, lendavska Nafta 1903 in Slovenska Bistrica. 

nd-beltinci tilen-klobasa