vestnik

Tjaša Tibaut okrepila strokovni štab NK Domžale

Vestnik, 11. 5. 2021
NK Domžale
Tjaša Tibaut je okrepila strokovni štab nogometnega kluba Domžale.
Šport

Nogometni klub Domžale je na svojem družabnem omrežju sporočil, da je njihove vrste okrepila nekdanja nogometašica Tjaša Tibaut.

Tibautova, ki je v prvi slovenski ženski nogometni ligi zbrala tristo nastopov in je tudi najboljša strelka vseh časov, je letos marca sklenila igralsko pot in se posvetila raziskovalnemu delu, sedaj pa je zaplula še v moški nogomet. V nogometnem klubu Domžale je namreč okrepila strokovni štab mladinskega nogometnega centra Domžale, kjer bo opravljala vlogo video analitika. 

"Zaenkrat pomagam trenerju ene od selekcij na akademiji analizirati naslednjega nasprotnika. Za delo potrebujem dober posnetek tekme, računalnik in analitični program, kar pomeni, da delo lahko opravljam kjerkoli, bi si pa želela večkrat biti prisotna tudi na akademiji, ker preprosto obožujem nogometno vzdušje. Nogometnemu klubu Domžale sem hvaležna, da so prisluhnili mojemu razmišljanju in se odločili, da dajo priložnost mojim ženskim izkušnjam. Ponosna sem, da sem lahko del kluba, ki nastopa na najvišji ravni v Sloveniji," je ob tem dejala nekdanja nogometašica. 

Več o Tjaši Tibaut, njeni nogometni poti in željah za prihodnost pa si lahko preberete tu. 

tjaša-tibaut nk-domžale