vestnik

To so napotki za četrtkovo tekmo s Sturmom

Vestnik, 17. 8. 2021
Aleš Cipot
Mestni stadion Fazanerija
Šport

Nogometaši Mure se bodo v četrtek na prvi tekmi playoffa kvalifikacij za Ligo Evropa pomerili z graškim Sturmom. Klub je pred tekmo pripravil nekaj napotkov za obiskovalce tekme.

Vrata Fazanerije se bodo odprla ob 18. uri, da bi se tako izognili nepotrebni gneči. Klub poziva vse, da se na tekmo oziroma do stadiona opravijo peš, če je to možno, saj parkiranje na Ciril Metodovi ulici ne bo možno. Prav tako naprošajo vse, da avtomobilov ne parkirajo na pločnikih. 

Vstop na stadion bo mogoč le ob izpolnjevanju pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani), tudi tokrat bo potekala identifikacija obiskovalcev. Zaradi slabše epidemiološke slike v Sloveniji je od ponedeljka, 16. avgusta, ponovno obvezna uporaba mask na javnih prireditvah, v kolikor ni možno zagotoviti ustrezne varnostne razdalje in v kolikor osebe ne prihajajo iz istega gospodinjstva. 

Iz kluba še sporočajo, da bodo upoštevanje vseh navodil in pravil nadzirale različne inšpekcijske službe in policija. Hkrati pozivajo vse obiskovalce, da navijajo športno in pokažejo, da so lahko tudi s tem vzor Sloveniji in širše.

nš-mura sturm napotki