vestnik

To so vsi napotki pred novo Murino evropsko tekmo. Spremljali jo boste lahko tudi v televizijskem prenosu

Vestnik, 4. 8. 2021
Aleš Cipot
Pogoj za vstop na stadion je izpolnjevanje PCT pogoja.
Šport

Četrtkov večer je rezerviran za prvo tekmo tretjega kvalifikacij za Ligo Evropa med Muro in Žalgirisom. Kakšni so napotki pred srečanjem?

Iz Nogometne šole Mura so sporočili, da so vstopnice za tekmo še na voljo, zagotovite si jih lahko na prodajnem mestu pri vhodu na stadion od 14. ure naprej. Vrata Fazanerije se bodo za navijače odprla ob 18. uri. "V kolikor je to možno se na tekmo odpravite peš, saj parkiranje na Ciril Metodovi ulici ne bo možno, prav tako vas prosimo, da avtomobile ne parkirate na pločnikih," pojasnjujejo. 

Tudi danes boste morali za vstop na stadion izpolnjevati PCT (preboleli, cepljeni, testirani) pogoj, potekala bo tudi personifikacija. "V primeru dežja boste morali dežnike pustiti na za to označenih mestih pred vhodom na tribuno, saj vnos dežnikov ni dovoljen," še opozarjajo. V klubu verjamejo, da bodo navijači s športnim navijanjem še enkrat več pokazali, da smo lahko vzor Sloveniji in širše in se bodo skupaj veselili novih uspehov. 

Spomnimo, da je cena vstopnic za imetnike sezonskih vstopnic 17 evrov, za otroke do 14 leta 8. Ostali boste za vstopnico odšteli 20 evrov ali 10 za mlajše od 14 let.

Znano je tudi, da si bo dvoboj možno ogledati na televizijskem programu Planet 2, in sicer od 20. ure naprej.  

nš-mura vstop-na-tekmo napotki