vestnik

Tole so rezultati 1. kroga regijske lige za mlade

Vestnik.si, 4. 12. 2021
Aleš Cipot
Tim Koren.
Šport

Mladi strelci iz regije so se pomerili na prvem turnirju lige. Tule so izidi najboljših treh po kategorijah.

Pri kadetih z zračno puško je zmagal Tim Koren iz SD Štefana Kovača Turnišče, drugi je bil Milan Galamboš iz SŠK Coal Petišovci, tretji pa Aljaž Novak iz SD Kolomana Flisarja Tišina. 

Pri kadetinjah je slavila Eva Petek iz SD Kovinar Ormož, druga je bila Živa Zadravec iz ŠD Črenšovci, tretja pa Brina Horvat iz SD Štefana Kovača Turnišče. 

Najboljši mladinec z zračno puško je bil Leon Režonja iz SD Štefana Kovača Turnišče, drugi je bil Benjamin Nino Kovačec iz SD Kovinar Ormož, tretji pa Žan Ferenčak iz SD Gančani. 

Med mladinkami je zmagala Ina Voljč, druga je bila Brina Voljč (obe iz SD Kovinar Ormož), tretja pa Nika Ficko Györek iz SD Kolomana Flisarja Tišina. 

strelstvo, streljanje, šsd-murska-sobota
Aleš Cipot
1. turnir regijske lige za mlade.

Ekipno je v kadetski konkurenci slavilo SD Štefana Kovača Turnišče (Tim Koren, Maks Čizmazija, Brina Horvat), drugo je bilo SD Kolomana Flisarja Tišina (Aljaž Novak, Urška Kreft, Tristan Gyoha), tretje pa je bilo ŠD Črenšovci (Živa Zadravec, Saša Žerdin, Taja Jerič).

V mladinski konkurenci je bil najboljši Kovinar iz Ormoža (Kovačec, I. Voljč, B. Voljč), drugo pa je bilo SD Gančani (Žan Ferenčak, Niko Pozderec, Jure Gjörek).

Pri mlajših dečkih posamično je s serijsko zračno puško zmagal Benjamin Špacapan iz SD Kovinar Ormož, drugi je bil Oskar Šmid iz ŠSD Radgona, tretji pa Jakob Kukovec iz SD Kovinar Ormož. 

Pri mlajših deklicah je slavila Olivia Vočanec, druga je bila Uršula Škorjanec (obe iz SD Kovinar Ormož), tretja pa Ota Kšela iz SD Mesto Ljutomer. 

Med dečki je bil najboljši Matija Horvat iz ŠSK Coal Petišovci, drugi je bil Taj Bombek Fermišek iz SD Kovinar Ormož, tretji pa Neo Florjanič iz ŠSD Murska Sobota. 

Pri starejših dečkih so prva tri mesta pripadla ormoškemu Kovinarju (Rok Škorjanec, Lucas Vočanec, Timotej Boj).

Pri starejših deklicah je zmagala Greta Galamboš iz ŠSK Coal Petišovci, druga je bila Olivia Vočanec, tretja pa Betina Koren iz ŠSK Coal Petišovci. 

Še ekipni izidi po kategorijah - dečki in deklice:

1. Kovinar Ormož, 2. SD Mesto Ljutomer.

Starejši dečki:

1. Kovinar Ormož, 2. ŠSD Murska Sobota, 3. ŠD Črenšovci I.

Starejše deklice:

1. SD Kolomana Flisarja Tišina

strelstvo, streljanje, šsd-murska-sobota
Aleš Cipot
1. turnir regijske lige za mlade.

strelstvo prvo-kolo regijska-liga mladi