vestnik

Uroš Kamenšek sprejel državne prvake v namiznem tenisu

Vestnik.si, 6. 7. 2023
Občina Puconci
Župan Občine Puconci je sprejel državne prvake v namiznem tenisu.
Šport

Župan Občine Puconci Uroš Kamenšek je sprejel državne prvake v namiznem tenisu in trenerja Namizno teniškega kluba Kema – Murexin.

Blažka Harkai je v Lučah na državnem prvenstvu osvojila naslov državne prvakinje s soigralko Saro Tokić, Damjan Zelko pa je prvič v svoji bogati športni karieri postal članski državni prvak v mešanih dvojicah skupaj s Tjašo Novak in po desetih letih znova v klub prinesel članski državni naslov. 
Jure Smodiš in Nino Šegula sta v Izoli na državnem prvenstvu v dvojicah prav tako osvojila naslov državnih prvakov pri mlajših članih in s tem postala največje pozitivno presenečenje prvenstva, še posebej po zmagi v polfinalu nad aktualnima državnima prvakoma pri članih Aljažem Godcem in Mihom Podobnikom.

občina-puconci, ntk-kema-murexin, sprejem
Občina Puconci
Župan Občine Puconci je sprejel državne prvake v namiznem tenisu.

Župan je izrazil, da je ponosen na njihove dosežke ter jim zaželel še nadaljnje uspehe. Za uspešne rezultate je zaslužen tudi trener Mirko Unger, ki je prav tako prejel čestitke. Sprejema sta se udeležila še podžupana Ludvik Novak in Branko Ritlop ter direktorica občinske uprave Ines Magdič, ki so prav tako ponosni na športnike.
uroš-kamenšek občina-puconci ntk-kema-murexin