vestnik

V Fazanerijo nekdanji kapetan slovenske reprezentance?

Robert Balantič, EkipaSN, 12. 1. 2023
Aleš Cipot
Iz zanesljivega vira prihaja namig, da naj bi bil na poti na ravnico tudi dolgoletni kapetan slovenske izbrane vrste.
Šport

Sestavljanje igralskega mozaika v Fazaneriji naj bi bilo v največji meri zaključeno. Sprememb je bilo kar precej, zasedba je prenovljena, osvežena, športni direktor Denis Rajbar je pred dnevi napovedal le še kakšen premik. In po naših informacijah bi bil lahko zelo odmeven, zgoditi pa bi se utegnil v nogometni šoli, ki jo želijo črno-beli na vsak način dvigniti na višjo kakovostno raven.

S tem namenom je vodenje mladinske ekipe prevzel Matjaž Kek mlajši, iz zanesljivega vira pa prihaja namig, da naj bi bil na poti na ravnico tudi dolgoletni kapetan slovenske izbrane vrste. Po teh navedbah so Sobočani navezali stike z Robijem Korenom in bojda obstaja precejšnja verjetnost, da se bo nekdanji odlični vezist z izjemno bogato igralsko kariero preselil v prekmurski nogometni hram. V kakšni vlogi natančno, za zdaj ostaja zavito v tančico skrivnosti, vsekakor pa tako 'močno' ime razkriva resnost črno-belih namenov, njegov morebitni prihod bi kakopak vplival tudi na celotno podobo kluba.

Robert Koren 2010
Reuters
Po teh navedbah so Sobočani navezali stike z Robijem Korenom in bojda obstaja precejšnja verjetnost, da se bo nekdanji odlični vezist z izjemno bogato igralsko kariero preselil v prekmurski nogometni hram.

nš-mura robert-koren