vestnik

V soboški Fazaneriji potrdili odhod

Vestnik.si, 3. 1. 2024
NŠ Mura
Hrvaški bočni branilec bo kariero nadaljeval v Osijeku.
Šport

Hrvaški bočni branilec bo kariero nadaljeval v Osijeku.

Roko Jurišić po pol leta zapušča Fazanerijo, so sporočili iz soboške Fazanerije. Hrvaški bočni branilec se namreč v zameno za odškodnino seli na Hrvaško, kjer bo odslej branil barve Osijeka. Za čarno-bejle je zbral 17 nastopov v vseh tekmovanjih, ob tem pa se je enkrat tudi vpisal med strelce.

Predsednik NŠ Mura Robert Kuzmič je ob njegovem odhodu povedal, da je Roko v pol leta pokazal, da premore veliko znanja in da je le vprašanje časa, kdaj bo naredil korak naprej v karieri. Za njegov doprinos se mu je še zahvalil in mu zaželel vse dobro v novem klubu.

roko
NŠ Mura
Roko Jurišić zapušča Fazanerijo.

Jurišić je poudaril, da je kljub kratkemu obdobju za njim lepa izkušnja. "Rad bi se zahvalil Muri za priložnost, ki so mi jo dali, da sem lahko storil korak naprej v svoji karieri. Zahvaljujem se navijačem, ki so bili z nami v lepih in težkih trenutkih. Lahko povem, da sem dal vedno vse od sebe in ponovno bi dal vse od sebe, če bi bilo potrebno. Za menoj je navkljub kratkemu obdobju lepa izkušnja, Muri pa želim vse dobro v nadaljevanju sezone," je dejal Roko Jurišić.

nš-mura roko-jurišić odhod fazanerija