vestnik

V Veržeju bodo praznovali nogometni jubilej

Vestnik.si, 11. 5. 2023
Niko Časar
Nogometni klub Veržej letos praznuje 60 let delovanja.
Šport

Nogometni klub Veržej letos praznuje 60 let delovanja.

Ob jubileju NK Veržej pripravlja zabavo, na kateri bodo z gosti proslavili dolgoletno tradicijo, strast in uspehe, ki so zaznamovali klub. "Dogodek bo priložnost za srečanje s sedanjimi in nekdanjimi nogometaši NK Veržej, ki so s svojim talentom, predanostjo in vztrajnostjo prispevali k uspehom kluba. Druženje z našimi nogometnimi junaki bo zagotovo nepozabno in vam bo omogočili, da obudite spomine ter delite svoje nogometne izkušnje z nami," sporočajo. 



Praznovanje bo v soboto, 27. maja, v šotoru pred občinsko stavbo v Veržeju. Dogajanje se bo začelo ob 20. uri, večer pa bodo obiskovalci preživeli ob glasbi, zabavi in v športnem duhu. Na voljo bodo različne aktivnosti in kulinarična ponudba, nastopila pa bo skupina Misteri. Klub bo ob tej priložnosti sodeloval tudi s Folklorno skupino Leščeček in drugimi lokalnimi skupnostmi. "Pridružite se nam, da skupaj proslavimo dosežke, ki so oblikovali naš klub in poudarili pomembnost nogometa v naši skupnosti," še sporočajo in dodajajo, da vstopnine ne bo. 

Zabava ob 60
info@nkverzej.com
NK Veržej organizira dne, 27. maja 2023, v šotoru pred občinsko stavbo v Veržeju veliko zabavo ob praznovanju 60. letnice delovanja nogometnega kluba. Ob tej izjemni priložnosti želimo skupaj z vami p

nk-veržej obletnica 60-let