vestnik

V vodstvu občinske lige namiznega tenisa je Jelenov hram

Vestnik.si, 18. 2. 2022
Arhiv kluba
Bangladesh - Markišavci.
Šport

Ekipe v namiznoteniški občinski ligi Mestne občine Murska Sobota so v zadnjem krogu odigrale tri od štirih srečanj. Kakšni so bili rezultati?

Ekipi Old Boys in Sobota mladi sta remizirali s 5 : 5. Za prvo je tri zmage dosegel Vladimir Veren, po eno pa Jože Fartek ter Veren in Fartek v dvojicah, za drugo po dve Luka Šantavec in Nejc Titan, eno pa Aljoša Grčar.

Jelenov hram je s prepričljivih 9 : 1 ugnal TNT. Tri zmage je priigral Jože Žekš, dve Robert Benkovič in Ivan Ocepek, eno pa Zdenko Uzelac ter Uzelac in Ocepek v dvojicah. Edino zmago za TNT je priboril Vojko Gumilar.

namizni tenis, občinska liga
Arhiv kluba
Jelenov hram - TNT

Moštvo Bangladesh je s 6 : 4 premagalo Markišavce. Tri zmage za zmagovalce je dosegel Mitja Županek, eno Rajko Grčar, Roman Vučko ter Županek in Grčar v dvojicah, za poražence sta po dvakrat zmagala Marjan Fridrich in Dušan Fornezzi. 

Kakšno je stanje na lestvici? 


Po zadnjih tekmah je v vodstvu Jelenov hram, ki ima 22 točk, drugo mesto si s 16 točkami delijo Spin, Sobota mladi (oba dve tekmi manj) ter Old Boys. TNT in Alf sta peta s 13 točkami in tekmo manj, Bangladesh jih je doslej zbral 12 in ima še eno neodigrano tekmo, zadnji so Markišavci z osmimi točkami in vsemi tekmami.

namizni-tenis občinska-liga rezultati