vestnik

(V ŽIVO) Čarda iz Martjanec izločila Prekmurec Dobrovnik, Ljutomer premagal Središče

Vestnik.si, 26. 11. 2023
Jure Zauneker
Čarda in Dobrovnik.
Šport

Danes so v Pokalu Pivovarna Union na sporedu še preostale tri tekme šestnajstine finala. V ŠRC Martjanci se je opoldne začelo srečanje med domačo Čardo in Prekmurcem Dobrovnik.

Oba kluba sicer tekmujeta v pomurski nogometni ligi, Čarda je po jesenskem delu prvenstva v vodstvu, medtem ko je Prekmurec Dobrovnik deveti. V njunem letošnjem ligaškem obračunu je s 3 : 2 v gosteh slavila Čarda. 
 

NK Čarda Martjanci: Erjavec, Potrbin, Korpič, Miličevič, Lebar, Sočič, Meglič, Horvat, Žekš A., Žekš P., Atanasov. Trener: Leon Horvat. 

Prekmurec Dobrovnik: Bukovec, Nagy, Bači, Car L., Car K., Meričnjak, Car B., Polareczki, Laci, Zemljič, Maučec. Trener: Feri Cifer. 

Sodniki: Janko Golob, Robert Šprah, Jernej Flajšman. 

Čarda Martjanci - Prekmurec Dobrovnik 7 : 2 (strelci: Meglič 2x, Atanasov, Miličevič, Žekš A., Žekš P., Žganjar;  Polareczki 2x)

Ob 13. uri se je začela še zadnja tekma s pomurskim predstavnikom. Nogometaši Avto Rajha Ljutomer, ki nastopajo v 3. slovenski nogometni ligi vzhod, gostujejo v športnem parku Trate pri Središču, ki tekmuje v superligi MNZ Ptuj. 

Sodniki: Uroš Rađević, Tomaž Marin, Nejc Gonza. jutomer

Središče - Avto Rajh Ljutomer 0 : 4

(strelci: Mario Skuhala, Matej Virag, Primož Panič, Anej Rudolf)

čarda-martjanci prekmurec-dobrovnik pokal-pivovarna-union