vestnik

(VIDEO) Pred tekmo leta navijači skrbijo za dodatni naboj nogometašev

Vestnik, 23. 6. 2020
FB Gorgone Lendava
Gorgone so Naftaše pozdravile na enem od treningov.
Šport

Jutri ob 17.30 se bo v Nacionalnem nogometnem centru Brdu začela finalna tekma Pokala Slovenije med Nafto in Muro. Vročica v Prekmurju se že stopnjuje, danes bodo med drugim pred medije stopili predstavniki obeh klubov, svojo vlogo pred jutrišnjim derbijem pa bodo odigrali tudi zvesti navijači.

Lendavske Gorgone so na enem od treningov v preteklih dneh že obiskale nogometaše Nafte: "Dodatne energije so fantom dali naši zvesti navijači. Na treningu so jih obiskale Gorgone, ki so tudi tokrat pokazali, da dihajo kot eno z ekipo, priredili bakljado, ki jo lahko spremljamo samo pri največjih klubih in z navijaškimi pesmimi poskrbeli, da se je igralcem ježila koža in jim dodatno napolnili akumulatorje," so o tem sporočili iz lendavskega kluba, kjer so sredino tekmo označili za tekmo leta. Dodajajo, da so vsi igralci zdravi in motivirani za dokazovanje, na voljo zaradi kartonov iz polfinalne tekme pa ne bodo Vinko, Novinić in Bizjak. 

"Vsi se zavedamo, da je Mura velik favorit. Kaj lahko se priključi borbi za prvaka v 1. SNL," tako v Nafti 1903, kjer še dodajajo, da je v pokalnem tekmovanju vedno možnost presenečenja. "Prepričani smo lahko, da je trener Dončić s svojo ekipo natančno proučil vse prednosti in slabosti nasprotnika, prav tako pa zagotovo skriva kakšnega asa v rokavu, kar se tiče svojih taktičnih zamisli. Motiva pa nam ne manjka," so prepričani. 

Ekipa Nafte se bo na Brdo odpravila v sredo, medtem ko bodo Muraši na prizorišče odšli že danes. Navijaška skupina Black Gringos vse privržence črno-belih danes ob 17. uri vabi, da na Fazaneriji nogometašem pred odhodom zaželijo vse dobro in srečno v finalu. 

Black Gringos, Fazanerija, navijači
FB Black Gringos
Navijači bodo danes Murašem zaželeli srečo v jutrišnjem finalu.

nafta-1903 nš-mura finale-pokala navijači gorgone black-gringosi