vestnik

(VIDEO) Šimundža v Bolgariji: Najboljša igralca, s katerima sem sodeloval, sta Tavares in Karničnik

Vestnik.si, 9. 1. 2022
FC Ludogorec
Ante Šimundža poslej v zelenem.
Šport

Ante Šimundža, nekdanji trener Mure, se je predstavil na novinarski konferenci.

ante-šimundža
FC Ludogorec
Ante Šimundža poslej v zelenem.

Ante Šimundža, nekdanji trener Mure, ki je po uspešnem vodenjem kluba iz Fazanerije, s katerim se je uvrstil v skupinski del Konferenčne lige, kjer je celo premagal sloviti Tottenham, se je na novinarski konferenci uradno predstavil kot trener bolgarskega Ludogorca.

V soboto je svojim pomočnikom Damjanom Ošlajem in kondicijskim trenerjem Luko Bašićem pripotoval v Razgrad, kjer so mu predstavili klubske prostore. V nedeljo je Šimundža opravil uradno tiskovno konferenco, kjer je med drugim na vprašanje, ali lahko pove, kateri je bil najboljši igralec, ki ga je treniral, odgovoril, da je to bil Marcos Tavares, Brazilec v mariborskem dresu.

mura, tabor-sežana
Aleš Cipot
Žan Karničnik

Šimundža je na konferenci v isti luči izpostavil še Žana Karničnika, najboljšega nogometaša leta 2021 v 1. SNL. Karničnik je sicer napovedal slovo od črno-belega dresa, ni pa izključeno, da bo kariero nadaljeval prav pod vodstvom Šimudže v Ludogorcu.

10-kratni bolgarski se bodo jutri odpravili na priprave v turški Belek, kjer bo, zanimivo, priprave opravila tudi soboška Mura.

FC Ludogorec
Ante Šimundža
ante-šimundža žan-karničnik damjan-ošlaj mura ludogorec