vestnik

(VIDEO) Slavic za večerno tekmo napoveduje več agresivnosti

Vestnik.si, 25. 8. 2023
Aleš Cipot
Muro bo tudi danes vodil Darjan Slavic.
Šport

Nogometaše Mure zvečer ob 20.15 čaka gostovanje v Kidričevem pri ekipi Aluminija. Ekipo iz Murske Sobote bo tudi danes s klopi vodil Darjan Slavic. Kaj pričakuje od srečanja in svojih varovancev?

Po domačem porazu proti Radomljam, je bilo treba ekipo psihološko dvigniti. Slavic pravi, da ne le psihološko, ampak je treba po porazih dvigniti več dejavnikov. Na večerni tekmi bo poudarek predvsem na reakciji in agresivnosti, kar je bilo na zadnji tekmi slabo in prav temu so v minulih dneh dajali največji poudarek. 

Kakšno Muro pričakovati? Trener napoveduje, da je treba ponoviti fazo branjenja proti Kopru, sicer pa dodati agresivnejšo igro in biti bolj pogumni ter bolj mirni na žogi. "Tu so še rezerve, na treningu je šlo na bolje in zdaj je čas, da igralci to prenesejo tudi na tekmo." Kaj pa Aluminij? Slavic pravi, da je gostovanje v Kidričevem vedno težko, tamkajšnja ekipa, da je zelo živa, agresivna in z dobro kombinatoriko. Muraši so se po besedah trenerja na te stvari pripravili. "Mi bomo dali vse od sebe in se zoperstavili temu in upam, da bomo na koncu prišli do pozitivnega rezultata."

nš-mura prva-liga-telemach aluminij