vestnik

(FOTO) Gledalci v Fazaneriji videli remi

Vestnik, 26. 6. 2021
Aleš Cipot
Mura : Partizan
Šport

Na mestnem stadionu Fazanerija je gostoval beograjski Partizan. Šlo je za naslednjo pripravljalno tekmo Nogometne šole Mure in hkrati prvo, ki je po osvojitvi naslova državnih prvakov potekala na domačem terenu.

Državne prvake so danes lahko pozdravili in za nedavni uspeh z aplavzom nadgradili tudi navijači, saj je tekma odprta za javnost. Doslej je Mura odigrala tri pripravljalne tekme. Prvo z avstrijskim tretjeligašem Sportverein St. Anna am Eigen je dobila s 4 : 1, z zagrebškim Dinamom je izgubila z 0 : 4, v sredo jo je z enim zadetkom premagala ekipa Borac iz Banja Luke. 

FB_IMG_1624723311714
NŠ Mura
Nš Mura je tekmo začela v tej postavi.

Sobota pa je bil dan za Partizan, 25-kratne državne prvake Srbije, ki so tako kot Mura znani po svoji črno-beli opravi. Danes so domači odigrali v zlatih dresih in zmagovalno začeli srečanje, saj jih je že v 3. minuti s krasnim zadetkom v vodstvo popeljal Luka Bobičanec. V 38. minuti je prednost prav tako z lepim golom od daleč povišal Tomi Horvat in 2 : 0 je bil tudi izid prvega polčasa. 

Če so gledalci v sončnem vremenu v prvem polčasu videli dva zadetka domačih, so v drugem dvakrat zadeli Beograjčani. Zaostanek je v 60. minuti zmanjšal Nemanja Jović in ga v 85. minuti tudi izničil. Končni rezultat: Mura - Partizan 2 : 0. 

nš-mura partizan fazanerija