vestnik

Volilna skupščina MNZ MS preložena

Vestnik.si, 11. 12. 2020
Aleš Cipot
Danilo Kacijan je sporočil sklep o preložitvi volilne skupščine.
Šport

Naslednji petek, 18. decembra, bi morala potekati volilna skupščina Medobčinske nogometne zveze (MNZ) Murska Sobota. Po pričakovanju iz zveze sporočili, da je skupščina preložena.

Volilna skupščina bi morala potekati v konferenčni sobi hotela Zvezda v Murski Soboti. A danes je predsednik izvršnega odbora MNZ Murska Sobota Danilo Kacijan poslal naslednjo informacijo: 
"Obveščamo vas, da je zaradi razmer povezane z epidemijo COVID-19 IO MNZ Murska Sobota na svoji korespondenčni seji sprejel sklep o prestavitvi datuma izvedbe volilne skupščine. Volilna skupščina se izvede po programu gradiva, ko bodo to dopuščale razmere, povezane s COVID-19 in bo skupščina lahko normalno izvedena. Pri tem bo članicam dostavljeno v pisni obliki novo vabilo z gradivom, ki mora biti dostavljeno v pisni obliki najkasneje 7 dni pred izvedbo volilne skupščine.
Hvala za razumevanje, lep športni pozdrav in OSTANIMO ZDRAVI!"

e8c9022f05effaeeffb886ed1e8f6408
Jure Zauneker
Dosedanji predsednik Kacijan bo imel na volitvah protikandidata, to pa bo Vladimir Mauko.

Na skupščini bi med drugim volili tudi novega predsednika in podpredsednika zveze za naslednje štiriletno mandatno obdobje. Zdajšnji dolgoletni predsednik zveze Danilo Kacijan bo imel protikandidata, to pa bo Vladimir Mauko iz Gornje Radgone. Kacijana so predlagali NK Apače, NK Cankova, ŠD Cven, NK Čarda, ŠD NK Križevci, NK Lipa, NK Ljutomer, KMN Meteorplast, ŠD NK Roma, NK Serdica Kleparstvo Šinko, NK Šalovci in ŠD NK Veržej, Mauka pa ŽNK Pomurje Beltinci.
Za podpredsednika zveze obstajajo trije kandidati. Kandidirali bodo Damjan Anželj (predlagatelj NK Tišina), Tadej Apatič (predlagatelja NK Beltinci in ŽNK Pomurje Beltinci) in Goran Pintarič (predlagatelj NK Čarda).
Aleš Cipot
Za funkcijo podpredsednika zveze kandidira tudi nekdanji kapetan in sedanji športni direktor Beltinčanov Tadej Apatič.
volilna-skupščina mnz-murska-sobota