vestnik

Vrača se pomurski nogomet. Kdo bo igral s kom?

Vestnik.si, 24. 3. 2023
NIko Časar
V zadnjem marčevskem vikendu se vrača dogajanje na pomurskih nogometnih zelenicah.
Šport

V zadnjem marčevskem vikendu se vrača dogajanje na pomurskih nogometnih zelenicah. Preverite, kakšni so pari.

V uvodnem krogu spomladanskega dela prvenstva v pomurski nogometni ligi se bo igral 13. krog. V soboto ob 15. uri bodo tekme Hotiza - Čarda Martjanci, Črenšovci - M-Trade Radgona, Radenska Slatina - Rakičan in Kema Puconci - Polana. V nedeljo bodo tekme na sporedu ob 16. uri, pari so Grad - Odranci, Turnišče - Veržej, Hungarikum Olimpija - Tromejnik Montpreis in Aluvar Gančani - Prekmurec Dobrovnik. 



Po jesenskem delu prvenstva vodi Hotiza (34 točk), na drugem mestu so Aluvar Gančani (28 točk), na tretjem Odranci (27 točk). Na zadnjem mestu je Kema Puconci (2 točki), tri točke več imata Hungarikum Olimpija in Veržej. 

V 1. medobčinski nogometni ligi Murska Sobota se bodo prav tako igrale tekme 13. kroga. V soboto ob 15. uri bosta srečanji Roma - ŠNK Bakovci in Apače - Serdica Kleparstvo Šinko, v nedeljo bodo na sporedu tekme Hodoš - Aqua Ižakovci, Goričanka - ŠD Bogojina, Šalovci - Cankova, Tišina - Mlinopek Križevci in Dokležovje - Lipa. Cven je v tem krogu prost. 

Na vrhu prvenstvene lestvice so Križevci (28 točk), druga je Serdica (26 točk), tretji Bakovci (25 točk). Zadnja je Tišina s petimi točkami, Šalovci imajo točko več, Goričanka dve več. 

V 1. medobčinski nogometni ligi Lendava bo na sporedu 12. krog. Vsa srečanja se bodo igrala v nedeljo. Ob 10. uri bosta tekmi Graničar - Malibu Panonija GA-KA in Nafta veterani - Čentiba, ob 10.30 Nedelica - Čentiba, ob 14. uri še tekma med Kobiljem in Mostjem. 

V vodstvu je Bistrica (24 točk), drugo je Kobilje (21 točk), tretji Graničar (21 točk), Nafta je na zadnjem mestu z osmimi točkami, točko več imata Nedelica in Malibu Panonija. 

nogomet pomurje mnl PNL