vestnik

Za mesto podpredsednika NZS ponovno kandidira Danilo Kacijan

Vestnik, 16. 10. 2020
Aleš Cipot
Danilo Kacijan bo ponovno kandidiral za mesto podpredsednika NZS.
Šport

Volilna komisija Nogometne zveze Slovenije (NZS) je objavila seznam kandidatur za prihajajoče volitve za predsednika in podpredsednike krovne nogometne organizacije pri nas.

Za mesto predsednika NZS je prispela ena kandidatura, in sicer se za to funkcijo ponovno poteguje sedanji predsednik Radenko Mijatović, ki so ga predlagale medobčinske nogometne zveze Celje, Lendava, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota in Ptuj ter Zveza nogometnih sodnikov Slovenije. 

radenko-mijatović, mijatović, predsednik-nzs
Aleš Cipot
Sedanji predsednik NZS Radenko Mijatović je edini kandidat za vnovično opravljanje te funkcije.

Za štiri podpredsedniška mesta kandidira pet kandidatov, in sicer Dejan Germič, ki ga je predlagala MNZ Maribor, Danilo Kacijan, ki ga je predlagala MNZ Murska Sobota, Stanko Glažar, ki ga je predlagala MNZ Ptuj, Gvido Merljak, ki ga je predlagala MNZ Ljubljana ter Tamara Šnofl, ki so jo predlagali nogometni klubi Kungota, Sivnica, Paloma, Jarenina, Lenart, Malečnik, Serdica, Rače, Vojnik, Vransko, Šentjur, Galeb Ankaran, Posavje Krško, Komen in Laško, klubi malega nogometa Miklavž, Slovenske Gorice, Sveta Trojica in Benedikt ter športna društva Partizan Pesnica, Jakobski dol ter Radlje ob Dravi. 

mura, aluminij, pokal, polfinale, brdo, brdo-pri-kranju, nzs
Aleš Cipot
Volitve predsednika in podpredsednikov NZS bodo potekale 26. oktobra 2020.

Vrstni red kandidatov, ki ga je z žrebom določila volilna komisija NZS, bo v skladu z določili Pravilnika o volitvah in razrešitvah voljenih organov NZS upoštevan pri izvedbi volitev na Skupščini NZS, ki bodo potekale 26. oktobra 2020. 

nzs volitve kandidati