vestnik

Žlogar pred preizkušnjo z Olimpijo: "Če bomo imeli malo sreče, bomo tekmo dobro zapeljali"

Vestnik.si, 1. 9. 2024
Aleš Cipot
Tiskovna konferenca Mure
Šport

Pred gostovanjem Mure pri ljubljanski Olimpiji sta misli strnila trener Tonči Žlogar in črno-beli Klemen Pucko. "Pomembno je, da damo vse od sebe. Če bomo imeli malo sreče, bomo tekmo dobro zapeljali," je ocenil strateg.

Mura bo nocoj ob 20.15 stala nasproti ljubljanske Olimpije. Trener črno-belih Tonči Žlogar pravi, da bo to težka tekma, saj gre za odlično ekipo.

"Imeli smo cel teden, da smo se pripravili na to tekmo. Mislim, da smo pripravljeni," je dejal in dodal, da Ljubljančanom ne smejo dati preveč manevrskega prostora. "Ne smemo izgubljati žog na osrednjem delu igrišča, saj so zelo dobri in agresivni v hitrih prehodih," je ocenil in dodal, da so temu na treningih še posebej posvečali pozornost. "Mura bo iskala pot do zmage v hitrih prehodih, iskali bomo slabosti v igri Olimpije. Pomembno je, da damo vse od sebe. Če bomo imeli malo sreče, bomo tekmo dobro zapeljali," je sklenil.

Klemen Pucko upa, da bodo uspešno pokazali svoje prednosti na zelenici. Mura v Stožicah še ni premagala Olimpije. "Prejšnje tekme nismo igrali slabo, ampak na žalost ni bilo zmage. Upam, da se bo ta tekma končala drugače," je strnil Pucko.

nš-mura tekma plt olimpija