vestnik

Znane so uradne sestave PNL in MNL Lendava ter Murska Sobota

Vestnik.si, 6. 7. 2023
Niko Časar
Znane so sestave pomurskih lig.
Šport

Tekmovanja se bodo začela konec avgusta.

V torek smo poročali o tem, da je tudi izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze (MNZ) Murska Sobota potrdil, da lahko Hotiza, Grad in Tromejnik še naprej tekmujejo v Pomurski nogometni ligi. Spomnimo, da je nekaj dni pred tem vodja tekmovanja v MNZ Lendava Slavko Režonja preklical sklep, da v tej ligi zaradi neizpolnjevanja kriterija mlajših selekcij ne morejo nastopati. MNZ Lendava je danes tudi uradno objavila sestavo PNL in 1. medobčinske nogometne lige (MNL) Lendava za sezono 2023/2024. 

V PNL so, kot smo že pisali, uvrščeni Odranci, Čarda Martjanci, Aluvar Gančani, Polana, Črenšovci, Prekmurec Dobrovnik, Turnišče, Radenska Slatina, M-Trade Radgona, Rakičan, Veržej, Bistrica, Serdica Goričanka Kleparstvo Šinko, Hotiza, Grad in Tromejnik Montpreis. 



V MNL Lendava bodo tekmovali Olimpija Dolga vas, Kobilje, Graničar, Čentiba, Mostje, Malibu Panonija GA-KA, Nafta veterani in Nedelica. 

V MNL Murska Sobota bodo v sezoni 2023/2024 nastopali Kema Puconci, Mlinopek Križevci, Bakovci, Dokležovje, Hodoš, Cven, Apače, Bogojina, Aqua Ižakovci, Lipa, Cankova, Roma, Tišina in Šalovci. Iz MNZ Murska Sobota so obenem sporočili, da bo žrebanje parov prihodnji petek. 

Prvi krog v vseh ligah bo 26. oziroma 27. avgusta. 

Znano je tudi, da bo prvi krog pokalnega tekmovanja odigran 19. in 20. avgusta. 

mnz-lendava PNL mnl sestava