vestnik

Žuti začnejo priprave prihodnji teden. Preverite, kdo bodo nasprotniki na pripravljalnih tekmah

Vestnik.si, 6. 1. 2023
Boštjan Rous
Beltinčani bodo s pripravami na nadaljevanje sezone 2022/2023 začeli prihodnji teden.
Šport

Beltinčani bodo prihodnji teden v četrtek začeli s pripravami na spomladanski del prvenstva. V Beltincih bodo opravili uvodno testiranje, nato pa v naslednjih nekaj tednih odigrali tudi sedem pripravljalnih tekem.

Članska zasedba ND Beltinci, ki jo bo še naprej vodil glavni trener Damjan Gajser, bo v četrtek, 12. januarja ob 17. uri na umetni travi Športnega parka Beltinci opravila uvodno testiranje, nato se bodo začele priprave za nadaljevanje sezone 2022/2023, v katerih bodo predvidoma odigrali sedem pripravljalnih tekem, prvo že 21. januarja proti ekipi ZTE z Madžarske. 



V soboto, 28. januarja sledi tekma s hrvaško ekipo Vrteks Varaždin, v soboto, 4. februarja prihaja v goste ekipa Kety Emmi Impol Bistrica, teden kasneje velenjski Rudar, v sredo, 15. februarja pa Cirkulane. V soboto, 18. februarja se bodo Beltinčani pomerili z ekipo Videm pri Ptuju, čez en teden, torej 25. februarja pa odhajajo v goste k ekipi Rače. 

Nadaljevanje prvenstva v 2. slovenski nogometni ligi bo 5. marca, Beltinčani se bodo v gosteh pomerili s trenutno sedmo uvrščeno ekipo Vitanest Bilje. 

nd-beltinci priprave