vestnik

Rezultati iskanja

Nominirano pomursko podjetje leta 2022 po izboru bralcev: Tiskarna AIP Praprotnik

Medijska hiša Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica izbirata pomurska podjetja leta v več kategorijah. Vi pa lahko izberete tisto podjetje, ki je bilo v letu 2022 najboljše po vašem mnenju. Danes predstavljamo Tiskarno AIP Praprotnik.

V prometnih nesrečah le materialna škoda

Obravnavali tudi nasilje v družini

Znana škoda, ki so jo prijavile občine po avgustovski povodnji

Občine so posredovale rekordno število ocen v rekordno kratkem času. Prijavljena škoda znaša skoraj tri milijarde evrov.

(GOLOBI PISMONOŠE) V šestih urah preleteli 521 kilometrov

Med elito dva slovenska goloba, Tržičana Toneta Čebaška in Odrančana Simona Hozjana.

Soboški gasilci iz ujetega avtomobila rešili psa

Zaklenjena vrata odprli s tehničnim posegom.

Maroša, Mihelak in Maruško = Rogaška - Mura 0 : 2

V 9. krogu prve lige so nogometaši Mure gostovali pri moštvu, ki je novinec med elito, in katere originalne klubske barve so prav tako črno-bele, čeprav so slednji tokrat igrali v zlatih dresih. Trener Vermezović je v Rogaški Slatini dočakal svojo prvo zmago. Tekmo ste lahko spremljali z nami.

(FOTO) V Beltincih so se začeli dnevi evropske kulturne dediščine

Številni dogodki po vsej Sloveniji in v zamejstvu.

(FOTO) Sobota na sejmu SOBRA v znamenju gasilcev

Pestro sejemsko dogajanje v Gornji Radgoni, kjer od četrtka, 21. septembra in do vključno nedelje, 24. septembra, poteka 9. sejem obrambe, varnosti, zaščite in reševanja SOBRA, se nadaljuje tudi danes. Kljub kislemu vremenu poteka vrsta aktivnosti, v katerih sodelujeta Slovenska vojska in Policija, ki je prikazala postopek prijetja nevarnega storilca. Danes je v ospredju sicer Državno mladinsko in veteransko gasilsko tekmovanje. Tudi nedelja pa bo minila v znamenju gasilcev, saj bo na sporedu Državno člansko gasilsko tekmovanje za Memorial Matevža Haceta. Utrinke je zbral Jure Zauneker

Kozic ni več športni direktor Murašic: "Mnogi so rekli, da sem bil diktator, če bi bil drugačen, bi se ta zgodba končala že dosti prej"

Štefan Kozic, dolgoletni športni direktor pomurskih nogometašinj in eden od pobudnikov začetka ženskega nogometa v Pomurju, je po 24 letih zaključil s svojim delom. Slovo od ŽNK Mura Nona je oznanil s čustvenim zapisom na družbenem omrežju Facebook. Vodstvo kluba se na odstop še ni uradno odzvalo.

Prejšnja stran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 2912 2913 Naslednja stran