vestnik

Rezultati iskanja

Meja sneženja se lahko spusti do nižin

Vremenska napoved za naslednje dni.

Protest proti Jankoviču: "Elita ponovno krade"

Pred poslopjem ministrstva se je zbrala peščica ljudi in protestirala proti ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviču.

Bo Mitja Slavinec minister za izobraževanje?

Predsednik republike Borut Pahor je včeraj vodil drugi krog posvetovanj z vodji poslanskih skupin strank, ki se pogajajo o oblikovanju nove vladne koalicije, to bi vodil predsednik SDS Janez Janša.

Na Hrvaškem in v Avstriji prvi primeri koronavirusa, Slovenci množičneje po zaloge v trgovine

Na Hrvaškem okužena ena oseba, v Avstriji dve. Širjenje novega virusa Covid-19 pa je prestrašilo številne Slovence. Strah se odraža tudi v obisku trgovin, opažajo trgovci. Kupci namreč po njihovih navedbah opravljajo večje nakupe, več pa je predvsem povpraševanja po osnovnih živilih in izdelkih z daljšim rokom uporabe.

Romuna, ki sta kradla parfume, so izgnali iz države

Dva romunska državljana po tatvini v trgovskem centru na soboškem sodišču obsojena v hitrem postopku.

(VIDEO) Šimundža prepušča vlogo favorita Mariboru, pravico bo delil Ljubljančan

V 22. krogu 1. slovenske nogometne lige se bosta danes v Murski Soboti srečala Mura in Maribor. Pred derbijem sta spregovorila strateg Ante Šimundža in vezist Jon Šporn.

O koronavirusu danes v parlamentu, sestanek tudi z vodstvi bolnišnic

Zaradi izbruha okužb s koronavirusom v sosednji Italiji je po ocenah ministrstva za zdravje možnost pojava tega virusa pri nas velika. Danes bo tako potekalo srečanje z vodstvi bolnišnic, sklican pa je tudi odbor DZ za zdravstvo. V Rimu se bodo sestali še zdravstveni ministri sosednjih držav.

Soboška občina se odpoveduje odmevni kolesarski dirki

Kolesarska dirka po Sloveniji, cilj prve etape je bil leta 2018 ravno v središču Murske Sobote, lani pa je bila v drugih delih Slovenje, se letos spet vrača v Pomurje, a zagotovo ne bo na ulicah regijske prestolnice.