vestnik

Rezultati iskanja

Vodovod sistema A: Občinam ne bo treba vračati denarja

Ugotovitve posredniškega organa Ministrstva za okolje in prostor so dobrodošle za vse občine upravičenke.

(Nadzor gostinskih obratov) Hujše nepravilnosti odkrite v 11 pomurskih obratih

Podobno kot so bile pred slabima dvema mesecema razkrite odločbe inšpektorjev Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR) za preteklo leto, so sedaj znane odločbe, ki so bile izdane do začetka letošnjega novembra. Kako je bilo v Pomurju?

Voznica hudo telesno poškodovana, škode za deset tisočakov

V Pomurju sta se včeraj zgodili dve prometni nesreči, dve kršitvi javnega reda in miru, policisti so obravnavali tri kazniva dejanja, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, prijeli pa so tudi dva tujca, ki sta v postopku zaprosila za azil.

(FOTO) Ste bili na odkritju spomenika?

V Murski Soboti so včeraj odkrili spomenik ob 100. obletnici priključitve Prekmurja in združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom. Spomenik, posvečen prelomnemu zgodovinskemu dogodku, je izdelal akademski kipar in Prešernov nagrajenec Mirsad Begić. Nastal pa je v duhu, da nas naj spominja na pomen pomembnih odločitev in v zahvalo vsem, ki so zaslužni za priključitev Prekmurja. Posameznike niso želeli imenovati z imeni, da ne bi bil kdo od ključnih pozabljen. Fotografije Nataša Juhnov

Vida vidi: Črepinje srca

Do kod vztrajati? Vprašanje brez odgovora.

Policiste zvabili v Tišinsko ulico, za 20 tisoč evrov cigaret pa nato ukradli v Noršinski ulici?

V torek sta se v Murski Soboti zgodila dva vloma, ki pa bi bila morda lahko celo med seboj povezana.

Prekmurec med prejemniki priznanj Športne unije Slovenije

Športna unija Slovenija je na prednovoletnem druženju podelila priznanja posameznikom in društvom, ki so v letošnjem letu obeležila okroglo obletnico delovanja.

Mladi soboški judoisti dosegli dobre uspehe v Celju

Na novoletnem turnirju za pokal Celja so med 280 tekmovalci iz 41 klubov iz Slovenije, BiH, Italije, Srbije, Črne Gore in Kosova nastopili tudi borci Judo kluba Murska Sobota in dosegli lep uspeh.

Starejše želijo v mestnem središču

Mestna občina upa na interes Stanovanjskega sklada za gradnjo v središču mesta.