vestnik

Rezultati iskanja

Z optimizmom in vizijo stopa v velike čevlje

Naslednje poslovno leto bo za družbo zelo pomembno, saj uvajajo proizvodnjo novega sofisticiranega izdelka

(Foto) Sijajni Slovenci gredo v Pariz po zlato

Slovenska odbojkarska reprezentanca se je v polfinalu evropskega prvenstva v Ljubljani z zmago proti Poljski s 3:1 (23, -24, 22, 23) uvrstila v finale, ki bo v nedeljo v Parizu. Poljaki bodo dan prej igrali za bron.

Pomurke še naprej meljejo

Medtem ko v zadnjih dneh veliko pozornosti vzbujajo nogometaši, pa v njihovi senci nogometašinje Pomurja še naprej nadaljujejo zmagoviti prvenstveni in pokalni niz iz prejšnje sezone.

Ministrica ostro obsoja zlonamerna dejanja, ki škodujejo kmetom

Kot so sporočili iz Ministrstva za kmetijstvo, ministrica dr. Aleksandra Pivec z dogodki, ki so bili povod za današnji protest pri kmetih, ni bila seznanjena.

(FOTO) Poostren nadzor prometa ob evropskem dnevu brez smrtnih žrtev

Danes obeležujemo evropski dan brez smrtnih žrtev v cestnem prometu. Slovenska policija je pri poostrenem nadzoru ugotovila več kot 150 kršitev.

Časar na pritožbeni seji v zadevi Beltinci: Kar sem storil, ni kaznivo dejanje

Na koprskem višjem sodišču je danes potekala pritožbena seja v zadevi Beltinci. V njej je bil nekdanji prvi mož Luke Koper Robert Časar na prvi stopnji obsojen na dve leti in tri mesece zapora. Časar, ki je na sejo prišel s prostosti, je poudaril, da za očitano kaznivo dejanje ni dokazov, ter da to, kar se mu očita, sploh ni kaznivo dejanje.

Na radgonskem območju kombajnisti več ne upajo na polja

Kmetje in lastniki kombajnov so razburjeni. Kmetijstvu na radgonskem območju je povzročena velika škoda, so povedali. V zadnjih dveh tednih je bilo poškodovanih devet kombajnov.

Med prejemniki najvišjih priznanj GZS za inovacijo trije iz Pomurja

Srebrni priznanji podjetjema Roto Group iz Černelavec in Paeyball iz Petanjec, družbi Codex pa za prispevek na področju inovativnosti

(FOTO) Na tribunah tudi mladi nogometaši in ljubljanski župan

V ljubljanski Šiški si je včerajšnjo tekmo med Bravom in Muro ogledalo tudi nekaj navijačev črno-belih. Na tribunah so bili tudi nogometaši mlajših selekcij, ki so pred tekmo 1. SNL odigrali prijateljske tekme. V družbi Murinega predsednika Roberta Kuzmiča pa si je tekmo ogledal tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič. Prinašamo nekaj utrinkov.

"Naj tudi Ljutomer sliši, da planeta B ni!"

Gibanje Mladi za podnebno pravičnost jutri v Ljutomeru organizira pohod in shod v protest proti podnebnim spremembam.