vestnik

Rezultati iskanja

Svojo usodo lahko spremenimo

Alek Stošić, praktik masaže, ki so ji nadeli ime “božanska” - Meditant in kiropraktik - Rojen Beograjčan je svoj dom našel na Goričkem, v Serdici.

(FOTO) Tako so Beltinčani zagodli Lendavčanom

Nafta 1903 in Beltinci sta se na prekmurskem derbiju razšla z 2 : 2. Točko so Beltinčani iz Lendave odnesli v izdihljajih tekme, ki si jo je ogledalo 700 ljudi. Ste bili morda na tekmi v Lendavi? Fotografije Aleš Cipot.

Pomembna zmaga Radenske Creativa

V 4. krogu 3. državne košarkarske lige so košarkarji Radenske Creativa Sobote uspeli doma premagati vodilno ekipo lige in lanske prvake v 3. SKL, igralce Vojnika.

Sašo Kovač državni prvak v inkluzivnem judu

Potem ko je pred kratkim postal evropski prvak, je Sašo Kovač sedaj osvojil še naslov državnega prvaka v inkluzivnem judu.

V Lipi so "zaplavali" na valovih besed in glasbe

Pisatelji in reke – na valovih besed in glasbe je bil naslov literarno-glasbenega večera, ki sta ga Zavod za turizem in kulturno Beltinci ter Društvo slovenskih pisateljev organizirala v s slamo kriti hiši, Prekmurski domačiji (Ekomuzej Mura) v naselju Lipa.

Etnografska hiša v Domanjševcih kot zakladnica intelektualnih spominov

Madžarska narodna samoupravna skupnost občine Šalovci, ki letos sicer praznuje dvajseto obletnico delovanja, je pripravila slovesnost, na kateri so svečano odprli etnografsko hišo v Domanjševcih.

Maščevanje ni uspelo, brat je bratu zabil v sodnikovem podaljšku

V Športnem parku v Lendavi se je prekmurski derbi v 2. SNL med Nafto in Beltinci končal z 2 : 2 (1 : 0).

Spet je pokala avtomobilska pločevina na goričkem Hockenheimu, dva človeka sta poškodovana

V križišču Sebeborci–Puconci se je zgodila prometna nesreča. Šlo je za še eno trčenje avtomobilov v nevarnem križišču.

(FOTO) Podali so se po Martinovi poti

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota je organiziral pohod po Martinovi poti od središča Murske Sobote do cerkve v Martjancih.

Plakat miru, glasba, ples in nasmeh v Lendavi

V lendavskem kulturnem domu je Lions klub Lendava pripravil razstavo likovnega natečaja Plakat miru 2019. Sledila je dobrodelna prireditev Podarjamo glasbo, ples in nasmeh.