vestnik

Rezultati iskanja

Po 50 letih obujali spomine na šolske dni

Po približno 30 letih, odkar so se zadnjič srečali, so se minuli vikend spet dobili nekdanji sošolci in sošolke iz Osnovne šole Tišina. 

Odlični izidi Kickboxing kluba Murska Sobota

Predstavniki soboškega kickboxing kluba so se na svetovnem pokalu v Budimpešti izvrstno odrezali.

To sta šoli, ki bosta omejili vpis

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je sporočilo, katere srednje šole bodo za naslednje šolsko leto omejile vpis. 

(FOTO) Bučna podpora za Muro tudi v Ljubljani

Nogometaši Mure so včeraj v ljubljanskih Stožicah z minimalnim porazom klonili proti Olimpiji. Odločitev, kdo bo končal na 4. mestu prvenstvene lestvice, bo tako dala sobotna tekma v Fazaneriji, ko bo Mura igrali z neposrednim tekmecem Celjem. Prekmurci so v Ljubljani preglasili domače navijače in bodrili črno-bele, ki bi si po mnenju trenerja Anteja Šimundže glede na prikazano zaslužili vsaj točko. Prinašamo vam nekaj utrinkov. 

Člani NK Lipa darovali kri; v UE Murska Sobota se soočajo z upadom krvodajalstva

13 članov Nogometnega kluba Lipa se je udeležilo krvodajalske akcije v Enoti za transfuzijsko dejavnost v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Skril se je za vrata in napadel policista

Policisti so včeraj, malo pred 20. uro, prejeli več prijav kršitev javnega reda in miru v naselju Beltinci s strani dveh oseb, ki sta pod vplivom alkohola, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. 

Velika pridobitev za Radmožance in občino Lendava 

Gasilsko društvo Radmožanci se je pred štirimi leti odločilo, da bo pristopilo k gradnji nove gasilske garaže pri obstoječem vaško - gasilskem domu. Slovesen prevzem je bil minulo soboto. 

Ni važno zmagati, ampak pogumno tekmovati

V Športnem centru Lendava so pripravili 26. športne regijske igre Specialna olimpijada, katerih so se udeležili tekmovalci iz vzhodne Slovenije.

Prava Pepelka prejela nagrado SozialMarie za družbene inovacije

Nagrado SozialMarie so soboški ustvarjalci prejeli na Dunaju na slavnostnem odprtju ORF Radio Kulturhaus. Zvite pravljice so navdušile žirijo kot projekt z inovativnim pristopom, ki je predstavil rešitev za nujne družbene spremembe.

(FOTO IN VIDEO) Potnika v Evropo bo dala sobotna tekma

V 35. krogu prve lige je imela Mura v Ljubljani pomembno tekmo z Olimpijo v boju za osvojitev "evropskega" četrtega mesta. Obenem pa je bilo marsikaj odvisno od vzporednega dvoboja med Celjem in Rudarjem.