vestnik

Rezultati iskanja

Nik Lorbek: "Mura je zasluženo na četrtem mestu"

Po uspehu črno-belih in uvrstitvi v kvalifikacije za ligo Evropa nam je nekaj svojih misli zaupal Nik Lorbek, nepogrešljivi člen Šimundžine vrste in nepopustljivi borec na sredini igrišča.

V Stročji vasi nezakonito prevažali Kitajce

Danes,  malo pred 6. uro so policisti PP Ljutomer v Stročji vasi zaustavili tovorno vozilo znamke Renault Trafic, slovenskih registrskih številk.

Teden gozdov: Sodelujmo z gozdom v dobro narave in ljudi

Teden gozdov je vsakoletna prireditev, ki konec meseca maja poveže institucije na področju gozdov in gozdarstva, da v skrbi za gozd pod izbranim motom širši družbi skupaj predstavijo pomen gozda in gozdarstva za njeno blaginjo.

Direktorica občinske uprave Ljutomer bo Angela Lukman

Pogodba bo podpisana po dokončnosti sklepa po izbiri, saj javni natečaj še ni čisto zaključen.

Sojenje v zadevi Galex: Trdijo, da so zdravila s pretečenim rokom potrebovali

Nekdanji direktor Miran Jablanovec se še vedno brani pred očitki, da je pridobil posojilo na podlagi ponarejenih poslovnih listin.

Vučkova praznovala 50 let skupnega življenja

Ančka in Franc Vučko iz Lendave sta praznovala zlato poroko oziroma 50 let skupnega življenja. 

To je nagrajenka, ki gre z nami na Vestnikov vlak

V soboto, 1. junija, bo proti slovenski obali peljal Vestnikov vlak. Obnovili smo tradicijo, tako da se bomo do Kopra popeljali z vlakom Slovenskih železnic. 

100 let Murske republike: Tkalec - veliki vodja ali morilec? 

Danes, 29. maja, mineva natanko 100 let, kar je Vilmoš Tkalec stopil na balkon hotela Dobray v Murski Soboti in razglasil Mursko republiko. Kdo je bil Tkalec, ki je pobegnil na Madžarsko, tam spremenil svoj priimek v Tarcsay in zaživel novo življenje. Njegovo življenje in dejanja naj bi imela tudi črno plat. Je prav, da ga v letošnjem letu slavimo? 

Gasilski pionirji in mladinci so se pomerili na tekmovanju v Renkovcih

Prostovoljno gasilsko društvo Renkovci, Gasilska zveza Turnišče in Komisija za tekmovanje pri regijskem poveljstvu za Pomurje so v športnem centru v Renkovcih pripravili pokalno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal pomurske gasilske regije. 

(FOTO) Cvetje izpod rok prosenjakovskih otrok

Otroci iz Dvojezičnega vrtca Prosenjakovci so v teh deževnih majskih dneh pridno ustvarjali, med drugim tudi na temo cvetočega travnika. Nastali so spodnji izdelki.