vestnik

Rezultati iskanja

Pijana voznika povzročila dve prometni nesreči

Izven naselja Lomanoše ter na relaciji Bratonci – Dokležovje sta se zgodili prometni nesreči, vzrok zanju pa je bila opitost voznikov. 

Med preiskavo zasegli drogo v vrednosti deset tisoč evrov

Policisti so med hišno preiskavo našli in zasegli zeleno rjave rastline, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo. 

Pomurski zdravnik leta: Zvečer bo znano, koga so izbrali bralci

Vestnik in Zdravniška zbornica Slovenije bosta danes v hotelu Radin v Radencih razglasila, kdo so najboljši pomurski zdravniki v letu 2018 po izboru bralcev. 

Raziskovanje kot način življenja

Jerneja Farkaš Lainščak in Mitja Lainščak s projektom Zgodnje odkrivanje srčnega popuščanja pri prebivalcih mesta Murska Sobota

(FOTO) Spet je tisti čas v letu, ko Danica pozira v spodnjem perilu

Zapeljiva svetlolaska se je očitno odločila stopiti ves sneg v Prekmurju. 

(FOTO) Plužne in posipne službe so bile na delu, težav ni bilo

Tudi naše kraje je ponoči zajelo sneženje, ki pa počasi pojenja. Večjih nevšečnosti na pomurskih cestah ni bilo, je bil pa DARS glede na vremensko napoved pripravljen že v nočni izmeni. Takrat sicer dela niso imeli, so se pa na teren z osmimi vozili podali v jutranjem in dopoldanskem času. Kot je povedal Stanislav Tratar, vodja murskosoboške avtocestne baze, je bilo sneženje močnejše v smeri proti Pincam, kjer so imeli delavci tudi nekaj več dela. Očistili so nekaj cest in posipavali s soljo. 

Ljutomer: Knjige zložene kar na okenski polici

Ta teden obeležujemo Teden splošnih knjižnic. Obiskali smo Splošno knjižnico Ljutomer, ki se spopada tako s kadrovsko kot prostorsko stisko.

Občina Radenci bo vložila upravni spor

Zaradi bazne postaje na Janževem vrhu, saj je mobilni operater kljub nasprotovanju občine in civilne iniciative dobil gradbeno dovoljenje.

Najboljši kulinarični blog v Sloveniji ima Sobočanka

Urška Fartelj je avtorica priljubljenega kulinaričnega bloga 220 stopinj poševno, ki ga ljubiteljem dobre hrane ter novih, enostavnih in svežih receptov ni treba posebej predstavljati. Kolikšna je priljubljenost kulinaričnega bloga, govori tudi dejstvo, da ga »všečka« že čez 32.000 oseb.

(VIDEO) Zakaj so danes nekatere stvari obarvane modro? 

Morda boste danes slišali več otroških glasov in opazili precej več modre barve kot običajno. Pa veste zakaj?