vestnik

Rezultati iskanja

Klekl: Duhovnik, ki se je vmešal tudi v politiko

70 letnica smrti ni edini razlog, da so v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota postavili razstavo o Jožefu Kleklu st., duhovniku, publicistu, uredniku in izdajatelj ter politiku. 

120 mladih olimpijcev tekmovalo v Lendavi 

Tekmovali so otroci štirih osnovnih šol, ob Dvojezični osnovni šoli I Lendava še iz Dvojezične osnovne šole Genterovci, Podružnične osnove šole Gaberje in Osnovne šole iz Monoštra.

Volilni obed z Janezom Magyarjem: "Birokratske ovire ubijajo podjetnike"

Predstavnike sedmih političnih strank, ki jim javnomnenjske raziskave kažejo preboj v parlament, smo povabili na volilni obed. Oni so izbrali gostilno, mi smo poslali novinarja Timoteja Milanova in Vido Toš. Na sedmem in hkrati zadnjem volilnem obedu smo jedli in klepetali z Janezom Magyarjem, kandidatom Slovenske demokratske stranke. Najbolj ga zanimajo rešitve, ki jih politika ponuja na področju gospodarstva, največ ovir za delo in življenje pa vidi v birokraciji.

Kaj po volitvah pričakujejo gospodarstveniki; pa ganljiva zgodba Beltinčana z multiplo sklerozo 

Novi Vestnik je že na prodajnih mestih, tokrat obogaten s prilogo Parlamentarne volitve 2018, ki na 16 straneh prinaša veliko koristnih informacij pred nedeljskimi volitvami.

Manca Košir v smrti vidi tudi pozitivnosti

Slovensko društvo Hospic je na majskem pogovornem večeru gostilo novinarko, publicistko in večletno članico društva Manco Košir. V Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota je Koširjeva govorila o ljubezni, hvaležnosti in smrti. 

Pomurke ponovno pokalne prvakinje

Igralke Telemach GMT Beltinci prvakinje osmič v zgodovini kluba

Slovenci v vrhu svetovne kardiologije

Rekordna udeležba na kongresu o srčnem popuščanju na Dunaju

V požaru v Nemčavcih za 15 tisoč evrov škode 

Gorelo ostrešje gospodarskega poslopja

Večer z Gržanom in podelitev Bralne značke za odrasle

Priznanja bralcem iz Občine Razkrižje, ki so sodelovali v Bralni znački za odrasle, ki jo organizira Splošna knjižnica Ljutomer

Turistično društvo Gradišče ob 15. letnici pripravilo razstavo

Postavili mejnike pri razvoju turizma in ohranjanja kulturne dediščine