vestnik

Rezultati iskanja

Taktična vaja ob 20. obletnici Gasilske zveze Moravske Toplice

V Hotelu Livada v Moravskih Toplicah so gasilci izvedli veliko taktično vajo, na območju občine, je bila ta največja doslej. 

Bergle ne pomagajo, če se nanje ne opiraš

Ivan Recek o revmi, bolezni, ki ima več kot sto slik. Največji problem je, da, ko zboliš, ne vidiš prihodnosti in se zapreš vase, pove vodja soboške podružnice Društva revmatikov Slovenije.

"Smo šola s srcem, kjer nam je mar za vsakega"

Biotehniška šola Rakičan - ena prvih kmetijskih šol v Sloveniji - praznuje svoj 80. rojstni dan.

Tudi brez fasade možna vselitev v hišo 

Minister za okolje in prostor Jure Leben se je odzval na naše pisanje in omilil neživljenjski gradbeni zakon.

Pripravili nekaj izvirnih, pa tudi že pozabljene jedi

V Centru Zavirje na Razkrižju so - pod okriljem projekta Zdrav način življenja za vse - kuharji amaterji prvič tekmovali v pripravi solat.

Knjižnica poštenja na prostem na dvorišču DOŠ Genterovci

Knjižnica poštenja je lesena omara-hiška s knjigami, ki jih ljubitelji knjig lahko vzamejo, preberejo in jih potem vrnejo.

Nov predlog krovne turistične organizacije

Poleg aktivnosti, ki jih v zvezi z ustanavljanjem tovrstne institucije izvaja Prleška razvojna agencija, se je pojavil še predlog gospodarske zbornice

Obsodili tihotapca: Za 4.500 evrov prebežnike vozil v Italijo

Policisti so včleraj na meji ujeli 11 ilegalnih prebežnikov. Na sodišču obsojen Romun, ki je avgusta letos skozi Pomurje tihotapil Azijce. 

(FOTO) Dolga vas: Hišne preiskave zaradi vlomov

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota v romskem naselju opravljajo hišne preiskave. Iskali so predmete, ki naj bi bili izvirali iz kaznivih dejanj. 

Nik Lorbek: Ni bilo več 'zajebancije'

Vezist Mure Nik Lorbek je v derbiju z Mariborom dosegel svoj prvi zadetek v prvi ligi in bil eden najboljših mož na igrišču