vestnik

Rezultati iskanja

Mladi pomurski judoisti uspešno nastopili na turnirju v Avstriji

Mednarodnega turnirja v Gleisdorfu se je udeležilo več kot 350 tekmovalcev.

Izdano je opozorilo pred pozebo. Jutranje temperature bodo stopinjo nad ničlo

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano obvešča, da je glede na vremensko napoved v prihodnjih dneh možna jutranja pozeba in s tem povečano tveganje za morebitne poškodbe na kmetijskih rastlinah zaradi nizkih temperatur.

Varuh človekovih pravic preveril obveščanje patronažnih služb o rojstvu otrok. Primere dobre prakse zaznal v treh porodnišnicah

Porodnišnice imajo različne prakse obveščanja patronažnih služb po odpustu porodnice iz porodnišnice.

Alojz Ternar

iz Gomilic 81 nazadnje deloval pri Novi Štifti

Martin Sečkar

iz Ribiške ulice 7 v Odrancih

Marija Sečkar

iz Ribiške ulice 7 v Odrancih

Na ministrstvu za delo uvedli kadrovske štipendije za socialne delavce

Na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti za letošnje šolsko leto uvajajo kadrovske štipendije za pridobitev izobrazbe socialni delavec na programu druge stopnje. Rok za vložitev vlog je do porabe sredstev oziroma najkasneje do konca julija. Mesečna štipendija znaša 350 evrov, so sporočili z ministrstva.

Preverite, kdo prejme vstopnici za sejem Megra

V sodelovanju s Pomurskim sejmom smo pripravili nagradno igro.

Mura je bila na tekmi s Koprom oškodovana. V prvi ligi se sodniki ne smejo učiti, ampak morajo soditi najboljši, je jasen Skomina

Tako kot vsak ponedeljek po aktualnem krogu v Prvi ligi Telemach, so tudi sinoči v oddaji Pod prečko analizirali nekatere sodniške odločitve. Nekdanji sodnik Damir Skomina se je v rubriki Sodniški kotiček dotaknil tudi dogajanja v Fazaneriji, na tekmi med Muro in Koprom.

Poklukar in Felda o izboljšanju komunikacije med policijo in šolami

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar se bo danes srečal z ministrom za vzgojo in izobraževanje Darjom Feldo. Tema sestanka bo izboljšanje komunikacijskih protokolov med policijo in šolami, so napovedali na ministrstvu za notranje zadeve.