vestnik

Rezultati iskanja

Mura: Pogodbo podpisal tudi izjemno obetavni Šlak

Mura je naredila odlično in pametno potezo, saj si je s podpisom nove pogodbe za nadaljnja tri leta zagotovila usluge mladega in izjemno obetavnega Sebastijana Šlaka, ki je že v tej sezoni tresel mreže nasprotnikov.

Predrzni tatici padli v policijske roke

Modrouniformiranci so prijeli storilce, ki so včeraj ukradli denar v občini Grad. V pomoč je bila identifikacija storilk že pred samim kaznivim dejanjem. Lažje delo nepridipravom pogosto omogočijo tudi nepazljivi lastniki.

Vodovod sistema B in C: Kljub dogovoru v ozadju še pasti 

Svet in razvojni svet pomurske razvojne obravnavala dogovor za razvoj pomurske regije.  

Murskosoboška davkarija: Bivša direktorica dala odpoved

Vlasta Temlin, ki je dvajset let vodila davčni/finančni urad Murska Sobota, novembra 2016 pa je bila razrešena zaradi nogometno-davčne afere Mura 05, je prekinila delovno razmerje z davkarijo, so potrdili na Fursu. Pregon proti njej zaradi izdaje lažnega davčnega potrdila nogometnemu klub pa je zastaral.

Zaključni koncert Glasbene šole Gornja Radgona

V Glasbeni šoli Gornja Radgona, ki jo v tekočem šolskem letu obiskuje 354 učencev, so pripravili zaključni koncert, na katerem je znanje predstavilo 27 najboljših učencev od prvega do osmega razreda na različnih instrumentih.

Strelstvo: Odlični izidi kluba M-48 na Zlatiboru

Iz Zlatibora (Srbija) se je vrnila ekipa strelskega kluba M-48 iz Murske Sobote, ki se je udeležila 3. kola balkanske lige v streljanju s puško velikega kalibra na večje razdalje (Long Range) in dosegla odlične izide.

Galex: Za kredite domnevno priredili podatke

Nekdanji direktor murskosoboškega farmacevta Miran Jablanovec se mora zagovarjati zaradi obtožb o ponareditvi poslovnih listin in preslepitve pri pridobitvi posojila. Na sodišče kot priča tudi Ivan Zajc. 

Kvalifikacije: Beltinci v drugi ligi!

Nogometaši Lušta Beltinec so se uspeli uvrstiti v 2. SNL, potem ko so v drugi kvalifikacijski tekmi v gosteh premagali Bled Hirter z 1 : 0. Strelec zmagovitega zadetka je bil kapetan Jernej Tkalec v 56. minuti.

»Škoda je žrtvovati otroštvo za šolski uspeh«

Pred koncem pouka s psihologinjo Marjano Škalič. Šola nemalokrat posega v družinski čas. Priložnosti, za katere otroke prikrajšamo.