vestnik

Rezultati iskanja

Zdravnik dijakinji brez rokavic s prsti razmikal sramne ustnice, ko je prišla samo po opravičilo

Dijakinja je prišla k osebnemu zdravniku po opravičilo za izostanek od športne vzgoje, on pa se je odločil, da ji bo pregledal bezgavke in ji brez opozorila in brez rokavic s prsti razmikal sramne ustnice

Kriminal: Bolgara po avtocesti z ukradenim traktorjem 

Na splošno tatvine vozil v Evropski uniji še vedno potekajo tako, da storilci ukradena vozila iz zahodnoevropskih držav po tatvini prepeljejo v vzhodno Evropo ali še naprej proti vzhodu oziroma severovzhodu.

V Kobilju obudili staro kmečko opravilo

Društvo upokojencev Kobilje je skupaj z Občino Kobilje in Klubom mladih Kobilje minulo soboto pripravilo deveto žetev pšenice na stari način za projekt prikaza in obujanja starih kmečkih opravil, kamor sodi tudi žetev pšenice z ročnimi kosami in srpi.

Z Goričkega v Piran: Na cilju ga je čakalo presenečenje 

Alenovo štirinajstdnevno popotovanje po Sloveniji, ki se je začelo 9. julija na Hodošu, se je danes uspešno zaključilo. Z mamo sta namreč v poznih popoldanskih urah prispela v Piran.  

Pokal občine Odranci: Beltinci ubranili naslov

Zmagovalci 3. pokala občine Odranci so znova postali nogometaši Beltinec, ki so v finalu premagali Odrance z 2 : 0 (1 : 0). Beltinčani so slavili že tretjič zapored, zato so dobili v trajno last tudi prehodni pokal.

Rekla je DA: In doživela vodni tuš 

Iz naključnega srečanja na vratih se je rodila ljubezen, zaokrožena z nevsakdanjo poroko.

Valentino Rossi morda dopustuje zraven vas

Kot poroča spletni portal 24ur.com, se devetkratni motociklistični svetovni prvak Valentino Rossi te dni mudi pri naših južnih sosedih.

Ljudje v Beltincih živijo zanj: Folklorni festival, praznik celega kraja

Plesalo osem najboljših folklornih skupin Slovenije; iz Pomurja Folklorna skupina Leščeček KD Slavko Osterc Veržej in Folklorna skupina KD Marko Beltinci.

(FOTO) Skrito dvorišče v ritmih džeza z Astrid Kuljanić

Včeraj je na Skritem dvorišču nastopila eklektična hrvaška pevka in skladateljica Astrid Kuljanić s stalnim naslovom v New Yorku, ki slovi po raznolikosti slogov in glasbenih tehnik, s čimer v hipu začara poslušalce. V njeni novi skupini so se ji pridružili imenitni ameriški glasbeniki, s katerimi je leta 2017 izdala album Riva in ga predstavila na razprodani koncertni predstavitvi v The Weill Recital Hall at Carnegie Hall v New Yorku. Astrid aktivno nastopa v Ameriki in Evropi, njeno poslanstvo pa je združevanje najrazličnejših kultur. Prav zato je ustanovila Crescendo Music Festival na otoku Cresu, ki že deset let združuje glasbenike in umetnike iz mednarodnega in lokalnega prostora. Zasedba: Astrid Kuljanić – glas, Rogerio Boccato – tolkala, Ben Rosenblum – harmonika, Mat Munza – bas.