vestnik

Rezultati iskanja

(FOTO) V Lucovi se je zbralo kar 112 "kartašev"

Slavil je Patrik Klujber, drugi je bil Bojan Potočnik, tretja pa Anita Celec.

Niko Kasalo zaradi poškodb sluha noč preživel na opazovanju

Na opazovanju je ostal, da bi izključili morebitne trajne posledice sluha.

Zaradi huliganizma v Fazaneriji se je oglasil tudi soboški škof

Murskosoboški škof Peter Štumpf pristojne poziva, da takoj odločno in učinkovito ukrepajo, sicer nogometu grozi smrt.

(FOTO) Peroni APMS se nahajajo na novi lokaciji

Peroni za vstop in izstop potnikov so zaradi večjih gradbenih del umeščeni na začasno lokacijo med Slomškovo in Zvezno ulico v neposredni bližini Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota. Peron 1A na Slomškovi ulici ostaja še naprej v uporabi, na začasni lokaciji pa je tudi prometnik, ki usmerja potnike. Vse ostale avtobusne storitve, vključno s prodajo vozovnic, šolo vožnje Busko in Turistično agencijo Klas, se še naprej izvajajo v obstoječih prostorih avtobusne postaje. Fotografije Jure Kljajić.

Incident v Fazaneriji: Eksplozija nogomet potisnila v ozadje

V 58. minuti prekmursko-štajerske klasike je bil nogomet potisnjen v ozadje. Krepko v ozadje. Še več, postal je nepomemben. Žal.

Operaterji številke 112 začenjajo stavko

Operaterji številke za klice v sili 112 bodo ob 8. uri začeli stavkati. V času stavke bo številka 112 delovala nemoteno, bodo pa okrnjene nekatere administrativne in tehnične aktivnosti, ki niso ključne za nujno delovanje in varnost ljudi. Stavka bo trajala do sklenitve stavkovnega sporazuma ali do nadaljnjih odločitev stavkovnega odbora.

V Bakovcih ognjeni zublji zajeli avtomobil, v Murski Soboti nasilnežu izrekli prepoved približevanja

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, kršitve na javni prireditvi, dva požara, zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa je bil zasežen osebni avtomobil.

(RAZKRIVAMO) Murski Soboti zelena luč za državni protipoplavni center

Gradnja bi se lahko začela v naslednjem letu, sredstva na voljo do sredine leta 2026.

(VIDEOIZJAVA POLICIJE) Policisti tistega, ki je vrgel eksplozivno sredstvo, še iščejo, prekrškovni postopek bodo sprožili tudi proti Muri

Tekma med Muro in Mariborom je v policijskih očeh veljala za dogodek srednje velikega tveganja, ki ga je varovalo okoli 150 policistov.

NZS: Treba je potegniti ločnico med navijaštvom in huliganizmom. Čas je, da se lotimo problema

Po nedeljskem navijaškem incidentu v Murski Soboti se je naposled odzvala še Nogometna zveza Slovenije. Usoda tekme bo znana v najkrajšem možnem času.