vestnik

Bogato smo obdarili nova naročnika

P. K. M., 7. 9. 2024
Jure Kljajić
V teh vročih dneh zlata vredno klimatsko napravo je novemu naročniku Sašu Gombocu izročila naša direktorica Adriana Gašpar.
Aktualno

Imeti doma Vestnik se izplača, se bosta gotovo strinjala dva nova naročnika na naš časopis, ko bosta prebirala te vrstice eden v ohlajenem, drugi v posesanem domu.

Kar smo obljubili, smo namreč storili. V času Agre smo obiskovalce sejma na našem sejemskem prostoru nagovarjali, naj sklenejo letno naročnino na Vestnik, in se tako uvrstijo v nagradno žrebanje za nov zelo zmogljiv sesalnik in za v teh časih izjemno dobrodošlo klimatsko napravo. Kar nekaj obiskovalcev je izpolnilo naročilnico, se uvrstilo v žreb, mi pa smo po sejmu izžrebali dva, ki sta prejela privlačni nagradi v vrednosti po 1500 evrov. Klimatsko napravo Mitsubishi Electric je zadel Sašo Gomboc iz Mlajtinec, ki je bil ob prevzemu nove pridobitve zelo vesel.

agra, nagrajenca, sesalec, klima
Jure Kljajić
Za popolno rojstnodnevno presenečenje za novo naročnico Marijo Fartek je sesalnik Vorwerk prevzela njena snaha Tanja Zavec Fartek.


Še bolj pa bo presenečena druga nagrajenka, Marija Fartek iz Gornjih Slaveč, saj bo poleg sesalnika Vorwerk, ki ji ga je namenila sreča v našem nagradnem žrebanju, prejela še samo naročnino na Vestnik. To so ji namreč za rojstni dan podarili njeni trije otroci s hčerko Danielo na čelu. Verjamemo, da bo letos rojstnodnevno presenečenje za Marijo popolno, obema novima naročnikoma pa želimo, da jima bosta novi napravi dobro služili in da bosta seveda z zanimanjem prebirala naš časopis.  

nova-naročnika darila klima sesalec