vestnik

Denis Avdić z ekipo v le nekaj urah zbral skoraj dva milijona evrov

K.M., 9. 8. 2023
Radio 1
Aktualno

Za nami je izredni in nekoliko skrajšani dobrodelni maraton Eno srce, ena Slovenija, ki ga je ekipa Radia 1 z Denisom Avdićem na čelu pripravila zaradi izrednih razmer, ki so jih za seboj pustile poplave. Znesek pa neverjeten! Zbrali skoraj dva milijona evrov.

Ekipa Radia 1 je še enkrat dosegla nemogoče. Voditelji Denis Avdić Showa na Radiu 1, Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in pripravnica Lara Tošič so se v ponedeljek izredno vrnili iz dopusta, zavihali rokave in skupaj z ekipo pripravili dobrodelni maraton. "Uradno smo še vedno na dopustu, žal pa se je zgodilo nekaj, zaradi česar smo si rekli, dajmo se zbrati, dajmo nekaj narediti. Nismo vedeli, kaj je naredi, je pa prav, da nekaj smo. Hvala vsem, ki ste v kakršnikoli obliki priskočili na pomoč. Hvala za vsako pomoč, ki ste jo poslali. Naš namen je bil zbrati čim več denarja," je v eter povedal Denis Avdić

"Ogromno je teh, ki ne morejo pomagati, pomoč pa potrebujejo. Posebna situacija, kakršenkoli znesek je, ta znesek bo naredil razliko. Slišali ste, kdo so in kaj potrebujejo,"

Maratonsko oddajanje Denis Avdić Showa je potekalo danes, v sredo, 9. avgusta, od 6. do 18. ure na frekvencah Radio 1, Radio 1 80ta, Radio Antena, Radio Bob, Radio Kranj, Radio Triglav, Radio Robin in Radio Maxi. Denisu Avdiću in ekipi so se v dvanajstih urah pridružili številni gosti, slišali smo težke zgodbe ljudi, ki so ostali brez vsega in potrebujejo našo pomoč. Ekipa je v studiu gostila tako številne glasbene goste, kot tudi tiste, ki so v poplavah izgubili vse. Pa tisti, ki so na terenu brezpogojno pomagali takoj, ko je bilo le-to mogoče.

denis-avdić radio-1 dobrodelnost eno-srce-ena-slovenija slovenija poplave denis-avdić-showa lara-tošič jana-morelj miha-deželak