vestnik

Finale Lige prvakov: Spremljali so ga tudi na soboškem grajskem dvorišču

Tomo Köleš, 27. 5. 2018
Tomo Köleš
Ogled finalne tekme Lige prvakov na soboškem grajskem dvorišču.
Aktualno

Nogometna prvenstva so končana, finale Lige prvakov pa so pred velikim zaslonom spremljali tudi na grajskem dvorišču v Murski Soboti.

V soboškem klubu Mikk so pripravili ogled finala Lige prvakov pod milim nebom na grajskem dvorišču, vendar si morda niti sami niso mislili, da bo njihova domislica pritegnila toliko gledalcev. V začetku, ko je bilo še svetlo, in ko so še nastajale naše fotografije, jih je bilo še okrog 80, kasneje, ko se je stemnilo, pa jih je bilo že krepko čez sto.


Po navijaškem prepričanju so bili razdeljeni nekako na polovico, morda je bilo malce več tistih, ki so navijali za Liverpool. V prvem polčasu so ob poškodbah Salaha in Carvajala nekateri zbadali, drugi pa imitirali solze nogometašev, v drugem polčasu pa so se ob napakah vratarja Kariusa skoraj vsi prijemali za glavo ali pa se ironično oz. cinično smejali. Zmagovalec na koncu je pa v zadnjih letih tako ali tako vedno - Real Madrid.

cd3ca27675aeb79f1a8bef3e6cc710bb
Tomo Köleš
Ogled finalne tekme Lige prvakov na soboškem grajskem dvorišču.

Uspeh organiziranja brezplačnega ogleda tekme na prostem na velikem platnu daje spodbudo, da bi v Mikku kaj podobnega lahko pripravili tudi med časom svetovnega prvenstva v nogometu, ki se bo v Rusiji začelo 14. junija.

31bab51c7a3ab460349c2c4eaad19a54
Tomo Köleš
Ogled finalne tekme Lige prvakov na soboškem grajskem dvorišču.

Tomo Köleš
ogled finala liga prvakov grajsko dvorišče MIKK Murska Sobota