vestnik

Išče se najemnik lokala ob Muri. Kakšni so pogoji in kakšna cena?

Vestnik.si, 15. 3. 2023
Jure Kljajić
Javni zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci išče najemnika za gostinski lokal na Otoku ljubezni v Ižakovcih.
Aktualno

Javni zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci išče najemnika za gostinski lokal na Otoku ljubezni v Ižakovcih.

Gostinski lokal meri 20 kvadratnih metrov, ob tem je še gostinska terasa v velikosti 60 kvadratnih metrov in skladišče v obliki okrogle lesene ute. Vse skupaj se v najem odda za obdobje od 1. aprila do 30. novembra. "V najem se bo dal prostor za opravljanje gostinske dejavnosti, točilnica, gostinska terasa ter skladiščni prostori. Izbrani ponudnik ima zagotovljene skupne toaletne prostore. Prav tako je gostinska terasa opremljena s stoli in mizami," je zapisano v pozivu

brod, otok-ljubezni, ižakovci, mura, mlin
Jure Kljajić
Javni zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci išče najemnika za gostinski lokal na Otoku ljubezni v Ižakovcih.

Navedeno je, da je ena ključnih sestavin snovanja doživetja na Otoku ljubezni pristna izkušnja skozi lokalno kulinariko. Kot pogoji oziroma posebnosti javnega zbiranja ponudb so tako navedeni, da se obiskovalcem nudi možnost neposredne izkušnje z regionalno kulinariko, da je prostor gostilne zasnovan kot odprti prostor druženja in se v veliki meri navezuje in dopolnjuje z vsebinami in aktivnostmi na lokaciji, da je poudarek na tradicionalnih prekmurskih jedeh in vključevanju lokalnih produktov. "Obiskovalci Otoka ljubezni že skozi vsebine, še pred prihodom v gostinski lokal, spoznajo in začutijo sestavine regionalne kulinarike, ki si jih potem v gostinskem lokalu želijo tudi okusiti. Pri snovanju vsebin kulinarike in pristnih okusov Prekmurja je treba vključevati tradicijo in raznolikost, kot jo nakazuje tudi raznolika pokrajina, obenem pa imeti v mislih moderne pristope, ki ponujajo drugačno kulinarično izkušnjo," je javni zavod, ki upravlja z nepremičninami na Otoku ljubezni, še opisal v pozivu. 

Izhodiščna cena najema znaša 250 evrov, zraven prideta še davek in stroški. 

Rok za oddajo ponudb je 27. marec, oddati jih je treba v zaprti ovojnici s pripisom 'Ne odpiraj - ponudba za najem nepremičnin - gostinski lokal Otok ljubezni' osebno v pisarni javnega zavoda do 13. ure, ali tega dne priporočeno po redni pošti. Odpiranje ponudb bo na vrsti 29. marca. 

Spomnimo, da je javni zavod najemnika za gostinski lokal iskal že lani, ko je bila cena najema 300 evrov. 

otok-ljubezni najemnik zktš-beltinci