vestnik

Kaj ima družina zaposlenega skupnega s podjetjem 

Majda Horvat, 23. 9. 2018
Majda Horvat
Aleš Puklavec, prokurist in Renato Pahor direktor.
Aktualno

Trideset zaposlenih v podjetju Virs je skupaj z vodstvom v goste povabilo preko dvesto družinskih članov in prijateljev na dan odprtih vrat   

Lendavsko podjetje Virs je v soboto gostilo preko dvesto družinskih članov, prijateljev in znancev zaposlenih, z namenom, da se jim ti skupaj z vodstvom zahvalijo za pomoč in podporo, medtem ko se sami posvečajo delu v podjetju, na primer, da popazijo njihove otroke, če se dlje časa zadržijo na terenu, ter jih nasploh spodbujajo pri opravljanju službenih nalog in jih razumejo. "Zato ste tudi vi del naše zgodbe," je zbranim dejal direktor podjetja Renato Pahor, ter se jim zahvalil za njihovo prispevek ter za obisk. V podjetju Virs dela okoli 30 delavcev, ki so sami vabili v podjetje na dan odprtih vrat.


Povabili pa smo vas tudi zato, pove Pahor, ker me ljudje pogosto sprašujejo: kaj pa vi sploh delate. In čeprav se trudi z razlago, si marsikdo povedanega ne more prav predstavljati.


Še preden so se gostje odpravili na ogled proizvodnih in poslovnih prostorov, je proizvodnjo na kratko predstavil prokurist podjetja Virs Aleš Puklavec. Povedal je, da se podjetje ukvarja z zastopstvom in servisiranje kompleksnih ter v svetovnem merilu vrhunskih CNC naprav, drugo področje pa je proizvodnja robotskih sistemov avtomatiziranega varjenja prav tako na najvišjem tehničnem nivoju. Podjetje deluje na globalnem trgu, saj njihovi partnerji prihajajo na primer iz Japonske, Kanade, Nemčije, Slovaške, Švice in od drugod.
"Naši sodelavci, vaši možje in žene, komunicirajo s celim svetom o izdelkih na najvišji tehnični ravni," je še povedal Puklavec, in se prav tako zahvalil vsem za njihov prispevek k razvoju in rasti podjetja. Sledil je ogled prostorov in naprav, zaposleni pa so gostom tudi podrobneje predstavili svoje delo in proizvodnjo.

4e49a43d8fdf508baa782a2603a199a1
Majda Horvat
Dejan Bogar,Uroš Gelt in Kevin Režonja Fotografija Majda Horvat


Letos so v podjetju Virs dan odprtih dan spremenili kar v tridnevno dogajanje. V sredo so se s predavanjem in predstavitvijo proizvodnje predstavili poslovnim partnerjem iz Madžarske, v četrtek in petek pa še iz Slovenije in drugih tujih držav, skupaj pa jih je obiska preko sto

15575226ce1eeec1a0f25d2d5a28fb9b
Majda Horvat
V podjetju Virs so otrokom pripravili robotsko roko, ki je potiskala avtomobilček. Veselje Aljaža je bilo nepopisno.Majda Horvat
Na dan odprtih vrat podjetja Virs, kjer je zaposlenih 30 delavcev, je prišlo preko dvesto družinskih članov in prijateljev. 
virs lendava renato pahor aleš puklavec
Kaj zdaj berejo drugi