vestnik

(NAPOVED) To prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 8. 6. 2023
vestnik.si
Vestnik 8. 6. 2023.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin

- Pišemo o nedavni izredni seji v Radencih. Tam je spet počilo med županom in opozicijo občinskega sveta, osrednja tema seje pa je bilo dogajanje v vrtcu.

- S poletnimi meseci je aktualna tema toča. Letalsko obrambo pred točo bo tudi letos izvajal Letalski center Maribor, ki bo nalogo začel opravljati 15. junija.

- Na eni od njiv kmetije Meolic v Bakovcih so izvedli demonstracijski dogodek, na katerem so predstavili digitalizacijo na kmetijah. V praksi je bilo prikazano daljinsko zaznavanje v kmetijstvu s sateliti in droni ter drugimi metodami, projekcije pridelka, detekcije plevela, škodljivcev in bolezni ter uporaba tehnologije v praksi.

- Predstavljamo še zgodbo Andreje Zrnič iz Zgornjega Konjišča, ki ob vodenju vadb dela tudi z dementnimi osebami, ki jih uči osnovnih finomotoričnih spretnosti, ob vsem tem pa ne pozabi niti na dobrodelnost.
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop in priloga Razvoj. 
napoved Vestnik
Kaj zdaj berejo drugi