vestnik

Odprite vrata v svet masaže z izobraževanjem v Mariboru!

Educational Training Slovenia, 21. 3. 2024
Educational Training Slovenia
Tečaj masaže
Aktualno

Ste že kdaj razmišljali o tem, da bi se naučili masirati profesionalni maserji?

Morda vas privlači možnost, da bi pomagali drugim z lajšanjem bolečin in stresa, ali pa si želite ustvariti novo kariero v tej rastoči panogi. Ne glede na vaše motive vam tečaj klasične masaže ponuja dragoceno znanje in spretnosti, ki vam bodo koristile v zasebnem in poklicnem življenju.

Zakaj se udeležiti tečaja masaže?

Ne glede na to, ali želite pomagati sebi in svojim bližnjim, ustvariti novo kariero ali pa preprosto razširiti svoje znanje, vam tečaj masaže ponuja nekaj dragocenega:

- Postanite sam svoj mojster: z znanjem masaže lahko pomagate sebi in svojim bližnjim pri lajšanju bolečin in napetosti.

- Odprite nov posel: masaža je iskana storitev, ki vam lahko omogoča ustvarjanje lastnega podjetja in s tem finančno neodvisnost.

- Pridobite dodatno znanje: tečaj masaže je odličen način za dopolnjevanje obstoječega znanja v zdravstvu ali wellnessu.

tečaji-masaže, tečaji, roka, maser, npk, maserstvo, zdravstvo
Educational Training Slovenia
Tečaj masaže

Kaj je klasična masaža?

Klasična masaža je ena izmed najbolj priljubljenih vrst masaže, ki se uporablja za lajšanje bolečin, sproščanje mišic in izboljšanje splošnega počutja. Tečaj klasične masaže vas bo naučil osnovnih tehnik masaže, kot so gnetenje, stiskanje, drgnjenje in tapkanje.

Poleg tečaja klasične masaže so priljubljeni še naslednji tečaji:

Tečaj športne masaže: jenamenjen (pretežno) športnikom, športna masaža pa je namenjena za lajšanje bolečin in poškodb, ki nastanejo pri športni aktivnosti.

Tečaj refleksne masaže: na slednjem se naučite, kako refleksna masaža deluje na refleksne točke na stopalih in dlaneh, ki so povezane z različnimi organi in sistemi v telesu.

Tečaj cupping masaže: odlična priložnost za pridobitev znanja o starodavni terapevtski tehniki, ki se uporablja za lajšanje bolečin, mišične napetosti in izboljšanje cirkulacije.

tečaji-masaže, tečaji, roka, maser, npk, maserstvo, zdravstvo
Educational Training Slovenia
Tečaj masaže

Zakaj izbrati tečaj masaže pri Educational Training Slovenia?

Tečaj vam bo poleg teoretičnega znanja ponudil tudi veliko praktičnih izkušenj. Pod nadzorom izkušenih inštruktorjev boste vadili masažo na vrhunskih masažnih mizah, ki so znane po svoji udobnosti in funkcionalnosti.

- Izkušeni inštruktorji: naši inštruktorji so izkušeni strokovnjaki z bogatim znanjem na področju masaže.

- Poudarek na praktičnih vajah: tečaj se osredotoča na praktične vaje, ki vam omogočajo, da se naučite pravilnih tehnik masaže.

- Obsežna pokritost anatomije in fiziologije: tečaj vključuje poglobljeno izobraževanje o anatomiji in fiziologiji, kar vam bo omogočilo boljše razumevanje delovanja telesa in izvajanje bolj kvalitetnih masaž.

- Priznan certifikat: po uspešno zaključenem tečaju boste prejeli certifikat, ki je priznan v širšem okolju.

Tečaj masaže v Mariboru

Tečaj masaže poteka v Mariboru, Ljubljani in Kopru. Za vse informacije o tečaju in prijavo obiščite spletno stran Educational Training Slovenia ali nas kontaktirajte na 030 372 255 ali info@educational-training.si.

Ne zamudite priložnosti, da se naučite dragocenih spretnosti in odprete vrata v svet masaže!

masaže tečaj maribor educational-training-slovenia