vestnik

V ZD Murska Sobota bodo otroke cepili v dispanzerju za otroke. Kako bo cepljenje potekalo v drugih zdravstvenih domovih?

Vestnik.si, 15. 12. 2021
Rok Horvat
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Iz Zdravstvenega doma (ZD) Murska Sobota sporočajo, da bodo cepljenje otrok proti covidu-19, starih od 5 do 11 let, izvajali v tamkajšnjem dispanzerju za otroke. V ZD Gornja Radgona bodo s cepljenjem otrok začeli ta petek.

Starši ali skrbniki lahko otroke na cepljenje naročijo pri izbranih pediatrih, na portalu zVem ali pa po telefonski številki 051 639 203 (Matjaž) v času med 9. in 12. uro od ponedeljka do petka, ali po elektronski pošti matjaz.vinkovic@zd-ms.si.

Naročila bodo zbirali, nato pa bodo zainteresirane povabili na cepljenje. Na  cepilnem mestu bo prisoten pediater, ki bo na voljo za vprašanja staršev. Ob naročilu na cepljenje je potrebno poleg imena in priimka otroka navesti še otrokove rojstne podatke, naslov ter telefonsko številko staršev ali skrbnikov, so še sporočili iz ZD Murska Sobota. 

Iz ZD Gornja Radgona so sporočili, da bodo s cepljenjem otrok proti covidu-19 začeli v petek, 17. decembra, starši pa bodo otroke na cepljenje naročali pri izbranih zdravnikih, kjer bodo dobili tudi vse ostale informacije. Cepljenje otrok v radgonskem zdravstvenem domu bo sicer potekalo enkrat tedensko. 

O tem, kako bo cepljenje potekalo v zdravstvenih domovih Lendava in Ljutomer, še zbiramo informacije. 

cepljenje-otrok dispanzer-za-otroke zd-murska-sobota