vestnik

Policijski apel javnosti: Je kdo videl roparja?

A. B., 4. 6. 2018
Nataša Juhnov
Policisti še iščejo dva roparja. 
Aktualno

Policisti Policijske postaje Murska Sobota obravnavajo rop, ki se je zgodil v četrtek, 24. maja, ob pol sedmih zjutraj. Kaznivega dejanja osumljena dva mlajša moška. 

Murskosoboški policisti preiskujejo okoliščine kaznivega dejanja ropa, ki se je zgodil 24. maja, pretekli četrtek okrog 6.30 ure, v ulici Staneta Rozmana.
"Oškodovan moški, star okrog 60 let, je šel po Slovenski ulici v Murski Soboti. Pri trgovini Müller je do njega pristopil mlajši moški in ga ogovoril. Oškodovanec se ni zmenil zanj in je z hojo nadaljeval. Ko je zavil na ulico Staneta Rozmana, je mlajši moški ponovno pristopil do njega in ga ogovoril. V tem času pa je do njega pristopil še drug mlajši moški, večje postave, in ga s silo telesa podrl na tla. Mlajši moški mu je iz žepa vzel denarnico. Po dejanju sta oba moška s kraja zbežala," je okoliščine povzela Suzana Rauš iz murskosoboške policijske uprave.Je pa Rauševa še poslala apel javnosti, da policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku in storilcih, da se oglasijo na najbližji policijski postaji (telefonska številka Policijske postaje Murska Sobota: 02 52 24 400) ali pokličejo na interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

rop policija akcija kazen MURSKA SOBOTA
Kaj zdaj berejo drugi