vestnik

(PROSTA DELOVNA MESTA) Iščejo se kuharji in natakarji, gradbeni delavci ter zelenjavarji

Vestnik.si, 25. 4. 2024
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje, na OS Murska Sobota je trenutno razpisanih več kot 150 prostih delovnih mest.

Kdo išče kaj? 

Podjetje GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer iz Gornje Radgone ponuja zaposlitev gradbenemu delavcu, strojniku, vozniku tovornik vozil, elektrikarju, delovodji, odgovornemu vodji del. Dom starejših Lendava išče namestnika direktorja za področje zdravstvene nege in oskrbe, Zdravstveni dom Gornja Radgona pa zobozdravnika pripravnika. Regijska bolnišnica zaposli kuharja, pomožnega delavca, srednjo medicinsko sestro v negovalni enoti ter administrativnega sodelavca. 

Na Osnovni šoli Cankova iščejo hišnika, na Osnovni šoli Puconci spremljevalca gibalno oviranega otroka, na Osnovni šoli Janeza Kuharja Razkrižje ravnatelja. Na Centru za socialno delo Pomurje nudijo zaposlitev koordinatorju invalidskega varstva, na Geodetski upravi Slovenije, izpostavi Ljutomer, pa višjega svetovalca v geodetski pisarni. Podjetje Aktiva čiščenje želi zaposliti več čistilk, podjetje Friško pa skladiščnega manipulanta in sezonskega zelenjavarja. Štručka iz Rogašovec med drugim išče natakarje in peka, Titanium iz Murske Sobote pa šivilje. 

Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
prosta-delovna-mesta zaposlitve