vestnik

(VESTNIKOVA OSEBNOST POMURJA 2023) Predstavljamo Blažo Čeh

Vestnik.si, 25. 3. 2024
vestnik.si
VOP 2023.
Aktualno

Naša medijska hiša tudi letos izbira Vestnikovo osebnost Pomurja minulega leta. V uredništvu smo izbrali sedem kandidatov, ki s svojimi dejanji življenje Pomurcev v lokalnem okolju ali drugod spreminjajo na bolje. Nekateri z glasbenim, kulturnim in športnim udejstvovanjem, drugi z nesebično pomočjo in povezovalnim duhom, vsi pa s trdim delom na svojem področju. Vsak dan bomo predstavili enega, danes je na vrsti Blaža Čeh.

Šele dvajsetletna košarkarica iz Rakičana, nekdanja članica Ženskega košarkarskega kluba Pomurje iz Murske Sobote, je v treh letih s soigralkami pri Cinkarni Celje osvojila že štiri naslove državnih in pokalnih prvakinj ter štirikrat nastopila na sklepnih turnirjih mednarodne lige WABA. Je članica slovenske reprezentance, na lanskem sklepnem turnirju lige WABA in v slovenskem pokalnem finalu je bila razglašena za najbolj koristno igralko (MVP).

Glasujete lahko do 18. aprila preko glasovnice v časopisu ali na https://vestnik.svet24.si/osebnostleta. Z oddanim glasom boste sodelovali v žrebanju za vikend paket v Termah Banovci s polpenzionom za dve osebi. 

vestnikova-osebnost-pomurja blaža-čeh kandidatka glasovanje predstavitev