vestnik

(VESTNIKOVA OSEBNOST POMURJA 2023) Predstavljamo Maria Pala

Vestnik.si, 26. 3. 2024
vestnik.si
VOP 2023.
Aktualno

Naša medijska hiša tudi letos izbira Vestnikovo osebnost Pomurja minulega leta. V uredništvu smo izbrali sedem kandidatov, ki s svojimi dejanji življenje Pomurcev v lokalnem okolju ali drugod spreminjajo na bolje. Nekateri z glasbenim, kulturnim in športnim udejstvovanjem, drugi z nesebično pomočjo in povezovalnim duhom, vsi pa s trdim delom na svojem področju. Vsak dan bomo predstavili enega, danes je na vrsti Mario Pal.

Fizioterapevt lendavske Nafte, ki opravlja dolžnosti osebe medicinske stroke, se je lani avgusta izkazal z junaškim dejanjem. Ob robu nogometnega igrišča v Slovenski Bistrici je s prisebnim ravnanjem rešil življenje takratnemu trenerju, ki se je nenadoma zgrudil. Z zbranostjo in hrabrostjo je pokazal, da v takih situacijah ni nasprotnikov, le soljudje. Opozarja tudi na to, kako pomembno je v športnih ekipah in na prireditvah imeti na dosegu rok defibrilator.

Glasujete lahko do 18. aprila preko glasovnice v časopisu ali na https://vestnik.svet24.si/osebnostleta. Z oddanim glasom boste sodelovali v žrebanju za vikend paket v Termah Banovci s polpenzionom za dve osebi. 

vestnikova-osebnost-pomurja mario-pal kandidat glasovanje predstavitev