vestnik

(VESTNIKOVA OSEBNOST POMURJA) Predstavljamo Vlada Kreslina

Vestnik.si, 31. 3. 2024
vestnik.si
VOP 2023.
Aktualno

Naša medijska hiša tudi letos izbira Vestnikovo osebnost Pomurja minulega leta. V uredništvu smo izbrali sedem kandidatov, ki s svojimi dejanji življenje Pomurcev v lokalnem okolju ali drugod spreminjajo na bolje. Nekateri z glasbenim, kulturnim in športnim udejstvovanjem, drugi z nesebično pomočjo in povezovalnim duhom, vsi pa s trdim delom na svojem področju. Vsak dan bomo predstavili enega, danes je na vrsti Vlado Kreslin.

Legendarni prekmurski kantavtor je lani praznoval 70. rojstni dan in prejel veliko nagrado odličnosti in mojstrstva, ki jo Pomurska gospodarska zbornica podeljuje za izjemne dosežke v znanosti, kulturi, umetnosti in gospodarstvu. Za Kreslina in njegovo glasbo že lahko rečemo, da sta večna, saj se njegovo občinstvo še kar mladi. Nekatere pesmi so že skoraj ponarodele, njegovi tradicionalni koncerti v Cankarjevem domu so vsakič razprodani. Lanski jubilej je kronal z novim albumom, ki nosi naslov Kje si b'la doslej.

Glasujete lahko do 18. aprila preko glasovnice v časopisu ali na https://vestnik.svet24.si/osebnostleta. Z oddanim glasom boste sodelovali v žrebanju za vikend paket v Termah Banovci s polpenzionom za dve osebi.

vestnikova-osebnost-pomurja kandidat glasovanje predstavitev