vestnik

Vlom v Noršinski ulici: Ukradli kar za 100 tisoč evrov cigaret

AG, ABE, 21. 8. 2018
Nataša Juhnov
Vlomilec je iz veleprodajnega centra Tobačne v Murski Soboti ukradel za 100 tisoč evrov cigaret.
Aktualno

Iz murskosoboške policijske uprave poročajo o vlomu v trgovino v Noršinski ulici v Murski Soboti, ko so za zdaj še neznani storilci ukradli cigarete, vredne 100 tisoč evrov. 

Murskosoboški policisti so bili včeraj malo po 6. uri obveščeni, da je nekdo vlomil v trgovino v Noršinski ulici v Murski Soboti.

db3df30ae4099aea720779554e9d519c
Nataša Juhnov
Ukradli so veliko količino cigaret.


"Na kraju je bilo ugotovljeno, da je v času od 18. avgusta 2018 od 12. ure do prijave, neznani storilec pristopil do okna objekta, odstranil kovinsko rešetko pred oknom, zlomil steklo in stopil v skladiščni prostor trgovine. Iz skladiščnega prostora je odtujil večjo količino tobačnih izdelkov različnih znamk. Po opravljenem popisu znaša materialna škoda okrog 100.000 evrov," je sporočila Suzana Rauš s Policijske uprave Murska Sobota.


Po zanesljivih informacijah je bilo vlomljeno v veleprodajni center Tobačna grosist, kjer lahko kupci - pravne osebe in samostojni podjetniki - kupijo blago za svoje trgovine in lokale. Nepridipravi so očitno vedeli, po kaj so prišli, in kdaj morajo opraviti kaznivo dejanje, saj je center od sobote opoldne do ponedeljka zjutraj zaprt. Sicer še ni znano, kdaj točno je bilo vlomljeno, po zanesljivih informacijah pa so kaznivo dejanje policiji naznanili prodajalci v veleprodajnem centru, ko so v ponedeljek zjutraj prišli v službo.

c0f2cd4f8cc01af23c26632d772b6fcf
Nataša Juhnov
Oropali so veleprodajno trgovino.


Policisti in kriminalisti za storilcem intenzivno zbirajo obvestila. Če morda karkoli veste, to sporočite na najbližjo policijsko postajo ali na številko 113.

rop policija tobačna cigareti tobak temno