vestnik

Zaradi zapore enega od soboških križišč obvozi mestnih avtobusnih linij

Vestnik.si, 25. 8. 2023
Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Avtobusni promet Murska Sobota obvešča, da se bodo mestne in medkrajevne javne linije v času popolna zapore v križišču Ulice Mikloša Kuzmiča in Ulice Štefana Kovača izvajale po obvozu.

Od 28. do 30. avgusta bo popolna zapora križišča ulic Štefana Kuzmiča, Štefana Kovača in Severjeve ulice zaradi izgradnje vodovoda v sklopu projekta Nadgradnja vodovoda sistema B. Obvoz bo označen. 

Mestna linija Sobočanec I bo namesto po Ulici Mikloša Kuzmiča vozila po Ulici Štefana Kuzmiča. "Vstop in izstop potnikov v času popolne zapore ne bo mogoč na postajališčih v Ulici Mikloša Kuzmiča," pojasnjujejo. 

Mestna linija Sobočanec II in medkrajevne linije pa se bodo namesto po Ulici Mikloša Kuzmiča izvajale po Vrazovi-Ciril Metodovi-Grajski-Lendavski in Gregorčičevi ulici ter obratno. Vstop in izstop potnikov ne bo mogoč na avtobusnih postajališčih v Ulici Mikloša Kuzmiča in postajališču Murska Sobota Polanič. "V času popolne zapore bo prihajalo do zamud pri prevozih, zato naprošamo potnike za razumevanje," so dodali. 

apms obvozi