vestnik

Horoskop za torek, 19. marca

N.K., 19. 3. 2024
Profimedia
/
Astro

Sonce je v ribah, Luna je v raku, ob 20.32 preide v leva.

OVEN – Danes vam lahko s poglabljanjem vase uspe ponovno najti duševni mir, ki ga resnično potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli vrže iz tira, in ostanite močni.

BIK – Danes boste deležni številnih priložnosti. Ideje in kreacije bodo skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite.

DVOJČKA – Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo umetniško plat. V kratkem jo boste dobili, a boste morali sodelovati z nekom, kar utegne biti problem.

RAK – Vsak neuspeh vas zelo močno prizadene, ker ste preveč občutljivi. Čim prej se poskušajte znebiti te negativne lastnosti. Ljubljena oseba vam bo stala ob strani.

LEV – Danes uporabite svoje sposobnosti pri vašem delu, na partnerja pa nikar ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam ne vrača čustev v enaki meri.

DEVICA – Veliko se boste ukvarjali sami s seboj, saj vam določene zadeve niso najbolj po godu. Počasi bo treba narediti korenite spremembe in se postaviti zase.

TEHTNICA – Zaustavite se ter počasi in premišljeno začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo odvisno od vaše odločitve.

ŠKORPIJON – Današnji dan vam ne bo najbolj pisan na kožo. Morda boste okorni, leni in nezainteresirani, česar okolica nekako ne bo razumela in sprejela.

STRELEC – Na poslovnem področju bo malce napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki niso vaša dolžnost, a se boste morali kljub temu soočiti in poprijeti za delo.

KOZOROG – Danes boste nekoliko neodločni. Zatekli se boste po pomoč k prijateljem. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih po navadi rešite sami.

VODNAR – Ko se boste srečali z znancem, uporabite moč argumenta, ne pa argument moči, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. Pri delu pričakujte izboljšanje.

RIBI – Begali vas bosta strast in neprilagodljivost. Če boste uporabili pravo taktiko, boste našli tudi zdravilo za vašo dušo in se zadovoljno spočili v dobri družbi.