vestnik

Denar iz lokala je ukradel 22-letnik iz območja Občine Beltinci, policisti so mu s hitro akcijo zasegli 1260 evrov

Vestnik.si, 20. 7. 2023
Jure Zauneker
Policisti so z hitro intervencijo in zbranimi obvestili, nekaj trenutkov po prijavi in dejanju, 22-letnega osumljenca izsledili in mu odvzeli prostost.
Črna kronika

Znane so okoliščine jutranjega kaznivega dejanja, ki se je zgodilo v enem od soboškem lokalov.

Poročali smo že, da se je danes zjutraj v Murski Soboti odvil filmski scenarij, po katerem so policisti s pomočjo koristnih informacij občanov hitro izsledili storilca kaznivega dejanja. Kot je za Vestnik.si odgovoril Dejan Bagari, vodja Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Murska Sobota, so policisti Policijske postaje Murska Sobota prijeli osumljenca kaznivega dejanja drzne tatvine, ki je pred tem v enem izmed lokalov v Murski Soboti izkoristil trenutek odsotnosti tam zaposlene in ji iz denarnice odtujil 1260 evrov gotovine.

policija, simbolna
Jure Zauneker
Slika je simbolična.

»Kot rečeno so policisti s hitro intervencijo in zbranimi obvestili nekaj trenutkov po prijavi in dejanju 22-letnega osumljenca (po naših podatkih gre za 22-letnika z območja Občine Beltinci) izsledili in mu odvzeli prostost. Odtujeni denar mu je bili zasežen. Osumljeni bo s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku okrožnega sodišča v Murski Soboti zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine, za katero je zagrožena kazen zapora do petih let,« je še pojasnil Bagari.

tatvina denar policija