vestnik

(KRONIKA) Vozil je brez vozniškega izpita

Vestnik, 25. 1. 2021
Nataša Juhnov
Ker je vozil brez vozniškega ovoljenja, so mu zasegli avtomobil.
Črna kronika

Preteklo nedeljo so pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala z materialno škodo, eno kaznivo dejanje, kršitev javnega reda in miru, dimniški požar in dva primera povoženja divjadi, zasegli pa so tudi osebni avtomobil.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali poškodovanje vrat na osebnem avtomobilu. Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru, kršitelj pa se je po intervenciji policistov pomiril.

Na Tišini je prišlo do vžiga saj v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Tišina, Tropovci in Petanjci so požar pogasili in s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika. Ob požaru ni bil nihče ogrožen, tudi materialna škoda ni nastala, so sporočili policisti.

V Črenšovcih so vozniku zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

83dedec8dd765c34ce55946eccd69e44
Sašo Bizjak
Policisti bodo od danes do 7. februarja izvajali poostren nadzor nad uporabo mobilnih telefonov med vožnjo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju policijske uprave.  

Policisti bo od danes do 7. februarja izvajali poostren nadzor nad uporabo mobilnih telefonov ter drugimi napravami, kot so tablice in prenosni računalniki, med vožnjo. Z akcijo želijo zmanjšati njihovo uporabo med vožnjo in s tem izboljšati varnost v prometu. Med akcijo bodo pozorni tudi na ostale prekrške, ki zmanjšujejo prometno varnost.

črna-kronika nesreča požar
Kaj zdaj berejo drugi